ZA 62 DNÍ
Vyšehrad 26. - 28. května 2017

Baroko na talíři

Jsme tým špičkových českých šéfkuchařů a šéfcukrářů. Ctíme tradice našeho řemesla, ale stále se učíme a vaříme moderně. Pravidelně se účastníme světových kulinářských soutěží. Tento tým je spolu od roku 2010 a má za sebou úspěšné prezentace v Singaporu, Stuttgartu, Luxembourgu, olympiády v Erfurtu. Opíráme se o zázemí nejsilnější kuchařské stavovské organizace – Asociace kuchařů a cukrářů ČR.

Festivalové menu vaří Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR:


Brambory
brambory v popelu, uzená slanina, želé ze syrovátky


Křepelka

pečená křepelka na grilu, omáčka z kozího sýra, krupeto


Jaro

hrášková zmrzlina s meduňkou, pohanková kaše s medem, čerstvé ovoce


cena za menu: 8 grandů





 
Apetit je hlad v luxusním vydání.
Anita Danielová
Top
English