ZA 62 DNÍ
Vyšehrad 26. - 28. května 2017

Řemeslná Koláčkova pekárna

Jedinečná chuť stoprocentně žitného chleba pečeného postaru

Rodinná pekárna z Jizerských hor upeče zcela žitný chléb, který vyrábí tradičním způsobem - třístupňovým vedením kvasů z žitné mouky a pečený "postaru", tedy na tvrdou kůrku a do měkka propečenou a vláčnou střídu. S chlebem se u Koláčků mazlí a výsledkem jejich pečlivého přístupu je chléb s opravdu výjimečnými vlastnostmi. Kromě příjemného aroma oceníte i jemnou střídku bez nepříjemné kyselosti a potěšíte i své tělo - tento 100% žitný chléb je velmi dobře stravitelný a má skvělé nutriční hodnoty. Můžete si vybrat z několika příchutí. Letos si pro vás připravili i sladké pečivo, které místo cukru sladí datlemi a medem.


Koláčkova pekárna

 

 


 
Apetit je hlad v luxusním vydání.
Anita Danielová
Top
English