Připravujeme XI. ročník 26. - 28. května 2017

Program 2016

DOPROVODNÝ PROGRAM (po celou dobu festivalu) 

 
Degustace nebývalých jídel, řízené ochutnávky vína, piva, minerálních a pramenitých vod, gladiátorské "boje" šéfkuchařů, "cesta" zdravým životním stylem, zábava a poučení pro děti i pro dospělé gastronauty.
 

WORKSHOPY V MÍČOVNĚ
HLAVNÍ SÁL
ŘÍZENÉ DEGUSTACE V MÍČOVNĚ
PRAVÉ KŘÍDLO / vstupné 2 Grandy
COOKING SHOW A DEGUSTACE
V AREÁLU
PÁTEK
14:00 Hostaria
Řízená degustace italských farmářských olivových olejů
14:30 Kokoza
Vermikompostování ve městě
15:00 Bezobalu
Homo cucullus – senzace moderní vědy
Vinařská unie ČR
Degustace Vinařství Kovacs a Château Valtice - Vinné sklepy Valtice
Pivovary Lobkowicz
Komentovaná degustace a škola čepování B. Bartoňka, Z. Raise
16:00 Řemeslná Koláčkova pekárna
Jak na kvásek
Vinselekt Michlovský
Víno a čokoláda (L. Michlovská)
17:00 Dobré ghí
Zdenka Kolláriková – Jak na ghí?
Karlovarská Korunní
Snoubení vody a vína (K. Kollárová)
Hostaria
Řízená degustace italských farmářských olivových olejů
18:00 Kokoza
Osaďte si samozavlažovací květináč
na míru
Ekovín
Degustace Vinařství Gotberg
Pivovary Lobkowicz
Komentovaná degustace a škola čepování
Opakovaně v 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 a 18:30 Korunní Bar
Jak správně párovat vodu a víno
 

 
SOBOTA
14:00 Dobré ghí
Zdenka Kolláriková – Jak na ghí?
Hostaria
Řízená degustace italských farmářských olivových olejů
14:30 Kokoza
Vermikompostování ve městě
15:00 Bezobalu
Homo cucullus – senzace moderní vědy
Vinařská unie ČR
Degustace Bohemia Sekt a Habánské sklepy
Pivovary Lobkowicz
Komentovaná degustace a škola čepování B.Bartoňka, Z. Raise
15:00 Etnosvět
Kurz rostlinné stravy
16:00 Řemeslná Koláčkova pekárna
Jak na kvásek
Vinselekt Michlovský
Víno a čokoláda (L. Michlovská)
17:00 Karlovarská Korunní
Snoubení vody a vína (K. Kollárová)
Hostaria
Řízená degustace italských farmářských olivových olejů
18:00 Kokoza
Osaďte si samozavlažovací květináč
na míru
Ekovín
Degustace Templářské sklepy Čejkovice
Pivovary Lobkowicz
Komentovaná degustace a škola čepování B. Bartoňka, Z. Raise
18:00 Etnosvět
Cooking show „Taste Waste“
Opakovaně v 13:00, 14:00, 15:00, 16:00 a 18:30 Korunní Bar
Jak správně párovat vodu a víno
 

 
NEDĚLE
14:30 Kokoza
Vermikompostování ve městě
15:00 Bezobalu
Homo cucullus – senzace moderní vědy
Vinařská unie ČR
Zámecké vinařství Bzenec a Mikrosvín Mikulov
Pivovary Lobkowicz
Komentovaná degustace a škola čepování
15:00 Etnosvět
Kurz rostlinné stravy
16:00 Řemeslná Koláčkova pekárna
Jak na kvásek
Vinselekt Michlovský
Víno a čokoláda (L. Michlovská)
17:00 Karlovarská Korunní
Snoubení vody a vína (K. Kollárová)
18:00 Kokoza
Osaďte si samozavlažovací květináč
na míru
Pivovary Lobkowicz
Komentovaná degustace a škola čepování
18:00 Gran Fierro
Cooking show "Tajemství argentinského grillu" Sergia Guerrerose
Opakovaně v 13:00, 14:00, 15:00 a 16:00 Korunní Bar
Jak správně párovat vodu a víno
 
 
Program na PFF    Program na PFF




 
Polovina z toho, co sníme, udržuje naživu nás, druhá polovina lékaře.
Staroegyptské přísloví
Top
English