Připravujeme XI. ročník 26. - 28. května 2017

Program s Lobkowiczem

Škola čepování piva a pivní degustace 

 
Pivní znalci na Prague Food Festivalu jistě ocení pravidelné degustace řízené obchodním sládkem Bořkem Bartoňkem. „Návštěvníci budou moci ochutnat celé portfolio značky Lobkowicz Premium, tedy spodně, ale i svrchně kvašená piva. Právě pivo typu Ale a pšeničné pivo jsou svrchně kvašená a díky tomu mají zajímavé vůně a chutě pro tato piva charakteristická. Kromě nich ale doporučuji ochutnat celou škálu prémiové řady piv Lobkowicz, kterou jistě ocení každý pivní znalec,“ říká Bořek Bartoněk.

Poctivé pivovarnické řemeslo si mohou návštěvníci také sami vyzkoušet v rámci školy čepování piva, kterou povede manažer technického servisu Pivovarů Lobkowicz Zdeněk Rais. „Ukážu různé pivní styly, na co si dát během čepování piva pozor a také jak by dobře natočené pivo mělo vypadat.“ vysvětluje Zdeněk Rais.
 

Lobkowicz - škola čepování

 

Umístění v areálu:

 
Mapa festivalu
10


 
Polovina z toho, co sníme, udržuje naživu nás, druhá polovina lékaře.
Staroegyptské přísloví
Top
English