X. ročník, 27.-29.5., pá-so 12-21 h, ne 12-20 h
Jubilejní X. ročník Prague Food Festivalu
 
 
Vážení přátelé či účastníci jubilejního X. Prague Food Festivalu,

chtěl bych vám jménem celého našeho týmu poděkovat za vaše připomínky, podněty případně kritické i pochvalné dopisy.

Věřte, že naším hlavním cílem, je, aby všichni, co přijdou do čtyřhektarového areálu Královských zahrad byli co nejvíce spokojeni. Považuji za nutné vám jen stručně osvětlit, že se nacházíme v kulturní památce I.kategorie, kde ne náhodou musíme zahalovat ochrannými obaly sochy, některé stěny, povrchy a okrasné dřeviny. Dále připomínám, že každoročně investujeme nemalé prostředky do obnovy trávníků, úklidu,čistění kanalizace a rekultivaci některých porostů, kam dnes již můžeme během festivalu šlapat. Co se týká bezpečnostních opatření, jistě vnímáte celosvětovou situaci, která klade čím dál tím vyšší požadavky na preventivní protiteroristická opatření. Proto na PFF nelze vnášet některé předměty a potraviny stejně tak jako na letiště, fotbalový zápas, či rockový koncert. Někdy je dokonce nutné provést osobní kontroly. To je pravidlem na všech hromadných akcích.

Součástí servisu je permanentní přítomnost sanitky, psovoda, dále hygienika, která kontroluje a odebírá vzorky jídel, a 30 mužů ochranky + stabilní hlídky Hradní stráže.

Letos jsme navýšili počet stánků pro větší pohodlí a menší fronty a naše předprodeje, jak jste si jistě všimli, již počítají s časově omezenými 4 vstupy.

Na základě vašich připomínek z minulých let jsme zabezpečili 30.000 kompostovatelných tvrdých příborů ze zbytků cukrové třtiny, které se po 100 dnech samovolně recyklují.

Je možné, že i po deseti letech organizování našeho food festivalu máme co vylepšovat, budeme vděčni za vaše nápady a doporučení.
 
Váš
Pavel Maurer
milovník dobrého jídla


 
 
Komentáře
Autor: honz
Datum: 7. 7. 2015 11:29:35
nejlepší na PFF je Valoria Castle,snědl jsem celé menu a nakonec ještě jednou objednal supr konfitovaná telecí líčka na koprovém... Více
avatar
Restaurace: Rezidence Golf
Autor: GitaM
Datum: 3. 7. 2015 16:08:37
Uzený pstruh nás vůbec nebavil, navíc pidi porce. Více
avatar
Autor: GitaM
Datum: 3. 7. 2015 16:05:25
Spokojená musím konstatovat: Konfitovaná líčka s koprovým velouté a karlovarským knedlíkem nebo srnčí hřbet. To byly favorité PFF. Více
avatar
Restaurace: La Bouchée
Autor: Okarlovka
Datum: 3. 7. 2015 14:05:02
Nejlepší na festivalu na celé čáře.Zelenej chřest s masíčkem úžasnej zážitek. Více
avatar
Archiv


 
Divné je, když si dáte kapra namodro a dostanete po něm žloutenku.
Vlasta Burian
Top
English