Vyšehrad 26. - 28. května 2017

Barkona Snails

Rodinná farma BARKONA z Olomouce se od roku 2011 věnuje chovu hlemýžďů. Zpracovává šnečí maso a šnečí kaviár a nabízí zákazníkům jak „šnečí klasiku“, tak vlastní pokrmy inspirované nejen českou, ale i světovými kuchyněmi.
Láska k jídlu a ke gastronomii je však vede dále a tak farma na začátku roku 2017 uvedla na trh vlastní originální slaninové džemy a slaninové delikatesy. Při jejich produkci kladou důraz na lokální zdroje, tradiční české koření a bylinky, domácí ruční práci a především lahodné a jedinečné chutě jejich originálních receptů.
V jejich gastroteamu ve složení Radek Koňárek a Barbora Jurková se vzájemně motivují ke zkoušení nových receptur, ve kterých se nebojí vytvářet lákavé kombinace a experimentovat s místními surovinami.

Rodice projektu  


Umístění v areálu:

29
Mapa festivalu


 
Dobré jídlo je jako dobrý sex – čím více se vám ho dostává, tím více si ho žádáte.
Gael Greenová
Top
English