Vyšehrad 25. - 27. května 2018
Filtrovat podle projektu:
blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico


Komentáře

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(21. 1. 2018 00:30:43)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: Mirellie
Obsluha lehce zmatená, barman nosící víno mlčky pokládá plné sklenice a zrovna tak mlčky odnáší prázdné. Promluví až při placení. Nelíbilo se mi u nich, nedoporučuji.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(21. 1. 2018 00:29:30)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: Mirellie
Bouillabaissa?? Jsem trochu ovlivněný pojetím této polévky s rybami a mořskými plody v kdejaké zapadlé vesničce ve Francii či Itálii. Pamatuji se na nejlepší polévku v Benátkách. Servírovaná byla tak, že na všechny strany z ní trčely mořské plody včetně lastur, langustýnka, krevety, kousek kraba, klepeto z humra, části ryb, mušle. Vypadalo to úžasně a ještě lépe to chutnalo. V Mirellii byla polévka již s nakrájenými kousky mořských produktů, což už nemá ten efekt. Navíc chuťově v zásadě o ničem.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(21. 1. 2018 00:10:19)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: Dvůr Hoffmeister
Na uvítanou amuse bouche=toustík se škvarkovým sádlem a okurčičkou. Polévka z cizrny se zajímavě naaranžovanou kroketkou z kuřecího masa. Pstruh trochu rybovité chuti, cassoulet velmi dobrý, číšník jako vždy perfektní.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(21. 1. 2018 00:00:55)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: Cafe de Paris
Chardonnay z oblasti Languedoc je ze základní řady, ale na GRF nemohu chtít pít víno excelentní, restaurace to nemůže dotovat. Kuchyně má potenciál, poloha vedle Lennonovy zdi, historická budova je moc hezká, číšník excelentní. Doporučuji Vám návštěvu.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(21. 1. 2018 00:00:14)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: Cafe de Paris
Věnoval se mi velice příjemný číšník. Slávky v kokosovém mléce byly skvělé, ale dost maličké. Problémem je, kam odkládat prázdné lastury. Miska na umytí rukou nechybí, ale mistička na lastury ano. Bažantí prsa s amarantovým rizotem: Bažant je dost suché maso, ač se slaninovou pěnou. Volil bych jinou přílohu, tedy takovou, která se dá doplnit šťávou. Obdivuji šéfkuchaře, že se pustil do amarantového rizota. Správně ho uvařit není totiž až tak snadné. Slupka je extrémně tvrdá, jádro měkké.
 
(20. 1. 2018 22:57:52)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: Lobster Atmosphere
Degustaci jsme si užili. Kromě 3 chodů bylo nejprve překvapení šéfkuchaře - opravdu skvělá specialita. Na ústřici, tresce i dezertu jsme si pochutnali - výborná degustace jídel, která jen tak neochutnáme a s milou obsluhou. Určitě doporučujeme i ostatním ;-)
 
(20. 1. 2018 22:38:45)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Augustine Restaurant
Děkujeme za úchvatný večer. Obsluha 100 %, podala jsem si ruku i se šéfkuchařem, panem Markem Fichtnerem, a poděkovala. Dezert nad dezerty, výtečná čokoláda a bože ten slaný karamel, hlavní jídlo - v ústech se rozpadající líčka a křupavá těstíčková rolka uvnitř jemná a polévka lahodný krém dotvářející chuť žloutkem a hlívou, úžasné. Augustine opět nezklamal.
 
(20. 1. 2018 21:14:18)

Grand Restaurant Festival 2018

Příjemná obsluha, víno z Velkých Pavlovic nadstandardní, z předkrmů zaujal lanýžový krém a chléb z řepy, quinoa jako příloha hlavního chodu je asi moderní a zdravá, ale chuťově mdlá. Dezert velmi dobrý,
 
(20. 1. 2018 18:42:10)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: Miura hotel
Letošní menu v rámci festivalu naprosto úžasné. Pan séfkuchař nám připomíná, že super potraviny máme i "pod nosem" a dokazuje, že čarovat se dá i z regionálních surovin. Krásný gurmánský zážitek, moc příjemná obsluha, děkujeme.
 
(20. 1. 2018 16:56:43)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Podruhe v teto restauraci v ramci GRF a opet skvele. To, ze jidlo bylo fantasticke, povazuji v ramci GRF temer za standard. Co je pro me rozhodujici je celkova atmosfera, prostredi a obsluha. Atmosfera je zde slavnostni, prostredi krasne a na urovni a obsluha velmi mila, galantni, informovana a zabavna. Byl to skvely vecer! Hovezi zebro bylo asi nejchutnejsi , ale foie gras je na druhem miste. Vytecna vina jen dokreslila celkovy dojem a ja se opet tesim priste!
 
(20. 1. 2018 16:46:01)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Zřejmě jsme navštívili jinou restauraci než předchozí hodnotitelé, nebo vařil jiný kuchař a byla jiná obsluha. Jídlo bylo průměrné, mousse byla vodová, ryba bez citronu, ačkoliv ho potřebovala, hovězí žebro chutnalo jako vařené v polévce, pupek byl neochucený a tvrdší. Dort ze stálé nabídky restaurace byl dobrý ale nezachránil to. Obvykle se do restaurací, kde jsme absolvovali degustaci vracíme a nedáme na ně dopustit, sem již nepůjdeme. Prostředí je nevkusné a stísňující, obsluha vlažná.
 
(20. 1. 2018 16:26:52)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Angusfarm
S návratem šéfkuchaře Martina jsme se po delší době vrátili i my. Ochutnali jsme býčí žlázy, krkovici sous-vide, kuřecí roladu a tvarohový dortík. Není co vytknout, absolutním dnešním vítězem se stal předkrm z býčích žláz u mě a dortík u přítelkyně. Brzy se opět vrátíme...
 

Rem

Gourmet

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 15:17:32)

Grand Restaurant Festival 2018

Obsluha profesionální, stíhala vše svižně. Prostředí hotelové restaurace je specifické, osobně se mi zamlouvá. Celkově hodnotím restauraci v rámci MGF výborně a jsem zvědavý jestli ji nějaká z dalších restaurací, které hodlám v rámci MGF 2018 navštívit překoná.
 

Rem

Gourmet

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 15:15:45)

Grand Restaurant Festival 2018

Nerad dělám předběžné závěry, ale překonat menu restaurace Prominent bude hodně těžké. Chutné, nápadité, zajímavé, pohledné pro oko. Nejvíc u mne bodovala kombinace grilovaných kachních prsou a jehněčí kýta na víně a k tomu bombové bramborové noky se škvarky. Vypíchnout musím i sorbet se sušených švestek. Vizuálně byl nejkrásnější teplý překrm, kukuřičné kuře nadívané foie gras. Vínka k jídlu šmakovala.
 
(20. 1. 2018 15:02:22)

Grand Restaurant Festival 2018

vše bylo vynikající, vřele doporučujeme!!!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 12:24:40)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Kolkovna Olympia
Já vím, že komentář nepatří k Vám, ale do Vaší sesterské restaurace Kolkovna Savarin, ale jelikož nejsou v GRF, musím se vyplakat alespoň u Vás, promiňte. Na Štědrý den na oběd jdeme na smaženého kapra s brambosalátem. To, co číšník z kuchyně přinesl byl děs. Jakási beztvará koule z kapřího masa to byla. Kuchař neumí kapra filetovat ani nařezat na podkovu, strašné!! Chuťové příšerné, ve friťáku se obrovský kus masa jenom uvařil. Bramborový salát nakyslý. Moravský vrabec vrácen, očernalé maso...
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 12:18:37)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Katr
Nový podnik, zastavil jsem se párkrát na jedno pivo. Stojí zde 48, vedle v Kolkovně už 64... Poprvé jsme zde jedli až tento týden a bohužel. Drahý biftek tuhý až běda, sakryš, kde kupujete maso?
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 12:14:03)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Kantýna
Nevím, zda lze vůbec nazvat restaurací... Polovina hostů stojí jako v bufetu, ostatní mohou sedět. Prostory nejsou moc efektní, je to hala bez duše. Pečené maso s křenovou majonézou mi naservírovali na tácu vystlaném papírem. Je pravdou, že se papír k mému údivu za celou dobu neprotrhl, ani jsem jej neprořízl. Přikládám foto. Pivo překvapivě vynikající.
 
(20. 1. 2018 12:03:38)

Grand Restaurant Festival 2018

Samotné jídlo bylo velmi dobré, výborně ochucené. Předkrm tatarák vynikající, ale bylo ho možná hodně. Sushi výborné. Dezert standardní. Celkově příliš syrového masa - tatarák i sushi. Chtělo by to něčím vyvážit. Co nás zklamalo, bylo prostředí a obsluha. Nedosahovala kvality jiných restaurací v rámci festivalu.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 12:01:51)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Buddha-Bar
Se společností jsme objednali degustační 5-chodové menu. Chválím kuchaře, bylo to na 1 až 2. Vyzdvihuji krevety na červeném kari i dezert. Seděli jsme uprostřed velké místnosti, která není tak tmavá. Pompézní socha Buddhy, přemýšlím, jak ji sem vůbec dostali.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

(20. 1. 2018 11:54:22)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Mincovna
Jídlo je docela dobré, ale řízek za 350? No chápu, jsme na Staroměstském náměstí. Pivo výtečné, obzvlášť když je na čepu Jirka Záveský. Atmosféra v restauraci mizerná, ve výčepu je fajn. Obsluha na place pokulhává.
 

Mirek7

Food Guru

  4

(20. 1. 2018 17:32:16)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Mincovna
Souhlasím se skvělým pivkem; ale jinak je obsluha zaměřena (mimo výčep) především na cizince. No co byste taky na Staromáku čekali?
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 11:48:47)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Kulaťák
A zase podobný obrázek. Pivo dobré, čepuje zde Martin Rauš, finalista soutěže Mistr Bartender za rok 2016. Je nás 7, máme pivní tour přes 9 hospod.. Objednáváme si 2 předkrmy, tedy hovězí svíčkové plátky s parmazánem a kapary a také 2 celá kolena. Číšnice přináší pečená kolena a 10 minut poté oba předkrmy. No nezabili byste jí? Uštíplý půllitr je už jenom smutná třešnička na dortu. Koleno skvělé.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

(20. 1. 2018 11:38:29)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Suterén
Příjemná návštěva mého oblíbeného podniku. Prima číšník, moc hezké prostředí s akvárkem. Poprvé se setkávám s biftekem Madagaskar (svíčková, cibule, smetana, zelený pepř), bezva krevety a úžasná morková kost. Tady lituji, že jsem si nepořídil fotečku. On by to Mirek7 nějak přežil :-))
 

Mirek7

Food Guru

  4

(20. 1. 2018 17:41:24)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Suterén
Na fotečky už rezignuji - viz výzva p.Maurera ku fotografování. Já když vidím ty "fotografy", jak lezou s mobilem na židli, aby pořídili (amatérskou) fotku, kterou se pochlubí na facebooku, že byli v drahé restauraci, aby jim těch 278 přátel na facebooku závidělo, zatímco jídlo stydne, a oni pak to snědí (aniž by pořádně věděli, cože to studeného jedí, neboť ihned na mobilu kontrolují došlé odpovědi) ..........
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

(20. 1. 2018 11:27:08)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Malostranská beseda
K vynikajícímu pivu ve sklepní restauraci, kde za pípou stojí mistr Scotta, se přidává vynikající servírka Janička. Na její práci by se měli chodit povinně dívat elévové číšnického řemesla. Spolu s dobrým kolenem je to dobrý důvod, proč navštěvovat tuto pivnici častěji.
 

Mirek7

Food Guru

  4

(20. 1. 2018 17:46:28)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Malostranská beseda
Tenhle sehraný tandem mě fascinuje - ano, tady pořádat povinné kurzy výčepáků ("ono nám to dneska nějak pění") a servisu (viz Cimrmann:"Nejste tady sám a mám jen jedny ruce"). Vždy u vytržení sleduji výčepáka i servírku.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 11:20:11)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Nemají salát ani bezmasé jídlo, ale rádi udělají. Jelení hřbet, foie gras i ledový salát se sýrem=chutná jídla. Restaurace trochu obyčejná, obsluha v normě. Nejslabším článkem mozaiky je příchod do restaurace. Město Velké Pavlovice zřejmě nemá dostatek financí na to, aby osvětlilo příjezdovou komunikaci k hotelu. Posledních 30 metrů si zřejmě hotel André zaplatil z vlastních zdrojů, ovšem předcházejících cca 70 metrů od řeky procházíte tmou.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 11:17:20)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Na Pekárně
Jak jsem byl před rokem velmi nespokojen, tak letos nadšen z menu i ostatního. Topinamburový krém, špenát s vejcem, vepřová paštika i jelení svíčková, vše chutné. K tomu Rulandské od Bílků. Velice příjemná číšnice mi dokonce zapůjčila deštník, který jsem za půl dne vrátil. Děkuji.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

(20. 1. 2018 11:15:30)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

V Kuželce mají pivo jako křen, prostory nádherné, obsluha je hbitá, jídlo většinou velmi dobré.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

(22. 1. 2018 11:50:51)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

A děkuji Boddie za Vaše opětovné hodnocení pivních radovánek v Praze. Brzy ochutnám dle žebříčku :-).
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 11:10:57)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Pokračoval David Šašek s treskou ve vakuu s černým kořenem a cibulovým velouté. Dalším chodem pokračoval opět Martin Svatek: prsíčko, stehýnko a žaludek z husy. Na něj navázal Roman Paulus, který připravil srnčí hřbet se srnčí klobásou, černým ořechem, polentou, kaštanovým pyré s uzeným morkem. Na závěr sladká tečka v podobě zmrzliny s oříškovou pěnou od Jana Horkého(viz foto2). I párování s víny dopadlo tentokrát dobře. V Nautilu se mi líbí, skvostný design celého hotelu je ukázkový.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 11:08:17)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Ještě se vracím do minulého roku, kdy jsem navštívil Kuchařské dostaveníčko v hotelu Nautilus v Táboře. Martin Svatek opět pozval 4 svoje renomované kolegy, aby každý vytvořil jeden chod vhodný do menu. Tentokrát jsme byli velice spokojeni jak s úrovní pokrmů, tak i s neformální přátelskou atmosférou celé akce. Začínalo se trojitým amuse bouche od p.Svatka (viz foto1), následovala terina z foie gras se zelím na 3 způsoby od Marka Šády.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 1
minus 0

(20. 1. 2018 10:07:05)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Babiččina zahrada
GRF: příjemné prostředí i obsluha (ne všude umí udržet úroveň mezi servilitou a nezájmem). Jídlo bezchybné - vyzdvihl bych paštiku v malinovém želé, to byl fakt nářez.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

(22. 1. 2018 11:54:37)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Babiččina zahrada
Můj oblíbený podnik Mirku. Jsem rád, že je tam vše jak má být, až pojedu zase kolem, zastavím se.
 
(20. 1. 2018 09:25:18)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Byli jsme tady po čtvrté za sebou. Letos asi nejhorší. Krevetový kokteil - to se nepovedlo. Jazyk byl na mě trošku přesolený. A líčka byla sice dobrá, ale já zrovna měl okraje okoralé jako ohřáté z trouby. Co se týče obsluhy a interiéru . To je stálý nadstandart.
 
(20. 1. 2018 08:24:54)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Valdštejn
Menu bylo výborné, dojem kazila neprofesionální reakce obsluhy. Byli jsme vystaveni ústnímu napadení pana číšníka, který nezvládl situaci, byť měla řešení. Neměli jsme rezervační kód a byli jsme upozornění, že se nebude vařit! Předložili jsme potvrzeni o zaplacení, ale kód jsem zapomněla vytisknout. Obsluha odešla se slovy a zřejmě bouchnutim do stolu, to jsem ještě nezažil. Kód jsem dodala, ale nepříjemný zážitek zůstal. Trocha asertivity by stačila. V restauraci byl cítit kouř z kuchyně.
 

Mirek7

Food Guru

  4

(20. 1. 2018 10:20:52)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Valdštejn
Jít na akci předem zaplacenou, při které je potřeba předložit rezervační kód, a nepředložit ho? Zamyslete se trochu sama nad sebou - zřejmě nevhodná reakce číšníka je samozřejmě v každém případě neomluvitelná.
 

Roman8

Food Lover

(20. 1. 2018 15:15:01)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: Valdštejn
Vážená paní Seltenhoferová.Při požádání pana číšníka o rezervační kód,byl osočen pánem,že je to náš problém, a že ho nezajímá to co chceme.Ale mezitím se začal servírovat již první chod. Vy jste uklidňovala pána a hledala kód. Pan vrchní vám nabízel jen různá řešení, jak celou situaci jednoduše napravit.I bez kódu jsem servírovali! Žádné bouchnutí u Vašeho stolu nebylo! V restauraci seděli hosté a ba naopak nevěřícně koukali na to, jak pan vrchní celou situaci ustál s grácií. Jednatel restaurace
 

kubos

Food Lover

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 08:02:21)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Konfit
Skvělá, neobtěžující obsluha. Jídlo bez jediné chybičky. Byl jsem velmi spokojen!
 
(19. 1. 2018 22:44:51)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: Jan Maria
Jidlo dokonale :-) Parovani s vinem prumerne Prostredi a obsluha super :-)
 

Marinka

Food Lover

plus 0
minus 0

(19. 1. 2018 22:36:52)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: U Emy Destinnové
Již asi naše třetí návštěva tohoto podniku a pokaždé jsme odcházeli spokojeni. Pan Trumpfheller umí, obsluha byla velmi milá. Letošní GRF menu bylo výborné. Já mám ráda ryby, a tak musím vyzdvihnout norskou tresku. treska. Rádi přijdeme znovu.
 
(19. 1. 2018 19:58:13)

Grand Restaurant Festival 2018

Nam to sedlo. Jidlo dobre, krevetovy predkrm mne sice moc nechutnal, ale manzelovi ano. Hovezi jazyk i licka vyborna. Obsluha prijemna, prestoze jsme nemeli nejlepsi reference prave na obsluhu.Nejvetsi pridana hodnota pro nas byla ale klid na jidlo v krasnem prostredi a celkove ne moc lidi. To ocenujeme cim dal tim vic, vzhledem k tomu, ze nas oba s manzelem zivi prace s lidmi..
 
(19. 1. 2018 19:02:10)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: U Malířů 1543
Vynikající obsluha, skvělé menu s prvky molekulární kuchyně, velmi vstřícné ceny nápojů vč. vína. Velmi doporučujeme.
 
(19. 1. 2018 18:40:15)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Valoria
V rámci GRF jsem po dlouhé době zavítal do Brna a byl to vynikající zážitek. Předkrm byl skvostný a kachní prsíčka s kroupami to u nás vyhrála. Snad jen losos mi přišel lehce průměrný. Nicméně velmi příjemný tramín byl krásnou tečkou za opravdu dobrým obědem.
 
(19. 1. 2018 15:35:41)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: U Malířů 1543
Nádherné prostředí, perfektně připravený stůl, pozorná a přívětivá obsluha. Menu bylo zajímavé, nejlepší byl ale tatarák jako pozornost kuchyně.. Celkově velmi pozitivní dojem, jen tak dál
 

Mia

Gourmet

plus 0
minus 0

(19. 1. 2018 12:17:32)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Stejně jako vloni jsme byli maximálně spokojeni. "Velmi příjemná obsluha" zdaleka nevystihuje péči s jakou se nám veškerý personál věnoval. Jídlo bylo výborné včetně amuse-bouche. Vloni jsme byli nadšeni z hlavního chodu - líček, tak jsme se těšili, čím nás překvapí letos. Zajímavé kombinace s důrazem na zdraví a suroviny bohaté na vitamíny vyvrátily známé rčení "Co je zdravé, není dobré". Celkově návštěva na 1*. Už se těšíme příští rok!
 
(19. 1. 2018 12:01:05)

Grand Restaurant Festival 2018

Velmi příjemný večer. Obsluha milá a ochotná. Jídlo famozní. Moc jsme si pochutnali. Mohu jen doporučit.
 
(19. 1. 2018 10:25:06)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Levitate Restaurant
Nevšední, zvláštní, chutné. Jen ten vchod trochu krkolomný, ale jinak jídlo 1, obsluha 1
 
(19. 1. 2018 09:44:29)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: Cafe de Paris
...vše bylo naprosto užasné, prostředí, podávaná jídla, vino...a to vše podtrženo vynikající obsluhou! Velmi příjemný večer, děkuji.
 
(19. 1. 2018 09:40:46)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: Babiččina zahrada
Včera jsme byli na degustačním menu amusíme velice pochválit kuchyni a servis. Jídlo bylo velice krásným zážitkem. Velice rádi zase přijdeme. TV
 
(19. 1. 2018 09:32:25)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: Asian Temple
Zklamání - příliš hlasitá a k prostředí se nehodící hudba, ochotná, ale ne zcela profesionální obsluha (Otázka: Víno bude jaké? Odpověď: červené nebo bílé, upřesněno až na další dotaz). Sushi nezajímavé. Polévka soto ayam výborná, hovězí připraveno výborně. Výborné tiramisu.
 
(19. 1. 2018 09:24:05)

Grand Restaurant Festival 2018

Příjemné prostředí, naprosto profesionální, milá a přitom informovaná obsluha. Jídlo výborné, skvělý koktejl green lantern, na který nepochybně zajdeme znovu. Tandoori špízy, mořský vlk i hovězí výborné.
 
(19. 1. 2018 09:03:31)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: U Starýho Billa
Chutnalo nám. Pro mě bylo největším zážitkem carpaccio z Bresaoli. Skvělá byla i švestková omáčka u hlavního chodu. Tato restaurace maso umí. Podnik má osobitou atmosféru, kterou dotváří i místní servis. Děkujeme za příjemný zážitek v rámci Grand restaurant festival 2018.
 
(22. 1. 2018 10:14:03)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: U Starýho Billa
Děkujeme za Vaši návštěvu a pro nás velmi příjemné ohodnocení naší práce :-). Budeme se těšit kdykoliv příště. St. Bill
 
(19. 1. 2018 08:39:39)

Grand Restaurant Festival 2018

Restaurace: Balu Kitchen
Predkladane jidlo je zajimave, pekne servirovane a vyborna chutna
 
(19. 1. 2018 08:12:51)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Velice povedený večer bez jediného kazu. Jídlo výborné, obsluha excelentní a víno fantastické. Veliká poklona kuchyni i servisu. Moc děkujeme. Můžeme všem jen doporučit.
 
(18. 1. 2018 20:07:59)

Grand Restaurant Festival 2018

Samotná restaurace má obrovské kouzlo. Nic útulného, ale nádhera. Menu bylo vynikající. Obzvlášť zaujal humří vývar. Tak intenzivní chuť jsem nečekala. Porce byly pravda menší, než jsme byli doposud na GFF zvyklí, ale v případě pětichodového menu jsme rozhodně neodcházeli hladoví. Znovu musím zopakovat a stojím si za tím, že fotit si jídlo mobilem, zvlášť v takovéto restauraci, je projev buranství! Navíc, je to nepřehlédnutelnou cedulí u vchodu zakázáno.
 
 
 
 


 
Polovina z toho, co sníme, udržuje naživu nás, druhá polovina lékaře.
Staroegyptské přísloví
Top
English