Vyšehrad 25. - 27. května 2018
Filtrovat podle projektu:
blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico


Komentáře
(9. 11. 2017 19:25:04)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Levitate Restaurant
Báječné
 
(8. 11. 2017 14:34:37)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Luka Lu
Podnik v nejturističtější části Prahy, který může posloužit znavenému návštěvníkovi pro průměrně dobré jídlo a horší pití (pivo spíše podprůměrné, vína balkánská, tudíž podivná). Nejde o žádnou velkou gastronomii. Jde to, ale absence invence, koření, estetické úpravy z toho dělá nudu. Bizarní interiér značné topografické složitosti je sice zajímavou kuriozitou, ale to je tak vše.
 
(6. 11. 2017 19:51:04)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: U Kozičky
Paštika s brusinkami, kousky kachny a mandlemi je sušší, než by mohla být, a tudíž se s ní špatně „pracuje“ (drobí se, špatně se natírá). Zato vepřová panenka v uzeném boku s omáčkou z ruské hořčice s fazolkami a k tomu vařený brambor jsou vynikající. Maso na první pohled při řezu vypadá, že asi není hotové, je to ale jen zdání; je šťavnaté a krásně měkké. Nevím, jakou technologií bylo připraveno, každopádně si zaslouží palec nahoru.
 
(6. 11. 2017 19:50:25)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: U Kozičky
Tuhle pivnici-restauraci mám rád, dlouho jsem tu nebyl, tak jsme se rozhodli zajít na večeři s přáteli. Interiér na mě vždy působí útulným až domácím dojmem, všude je nádherně čisto. U Kozičky není přímo podnik na romantickou večeři při svíčkách, posezení s příteli se zde ale obvykle vydaří. Obsluha je tento večer velmi mladá, a přesto je všude, kde má být a svou práci zjevně zvládá.
 

thd

Foodie

plus 0
minus 0

(5. 11. 2017 20:50:24)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Don Pintxos
top wines
 

thd

Foodie

plus 0
minus 0

(5. 11. 2017 20:50:24)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Mitrovsky Restaurant
the best meat!
 

thd

Foodie

plus 0
minus 0

(5. 11. 2017 20:48:16)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Fat-Free
excellent
 
(4. 11. 2017 18:32:23)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Dnešní návštěva v rámci festivalu mořských plodů byla opět perfektní. Přijemné prostředí restaurace, milá a ochtná obsluha a hlavně chutné jídlo. Je příjemné vyzkoušet něco, co si jen tak nedáte. Spousta chutí které jsou hodně odlišné od našich běžných jídel. Moc děkujeme za příjemně strávené popolední.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

(4. 11. 2017 17:36:13)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Kulaťák
Aby si Boddie nestěžoval, že sem chodí sám, taxem zavítal. Viděl jsem na pípu a na výčepáka, který tam sázel jednu hladinku za druhou (to se neokouká). Narvaná hospoda = sen každého hospodského.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

(4. 11. 2017 17:32:55)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Kavala
Šťavnaté Řecko v Dejvicích, doplněné lehce zmatenou obsluhou.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

(2. 11. 2017 08:03:09)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Babiččina zahrada
Buchtičky se šodó tady umí asi nejlepší na světě; i ostatní jídla jsou dobrá a poctivá; pár nepatrných chybiček bylo u obsluhy. S klimatizací to byl stejný zážitek, jako měl Boddie (bylo to skoro na bundy).
 
(30. 10. 2017 14:31:56)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: U Sestřiček
Vyzkoušela jsem novou specialitu ze Slezska - placky ze syrových brambor pečené bez tuku, blašoky. Ke konfitované vepřové krkovici a pečené zelenině je to výborná příloha. Ideální jídlo do sychravých podzimních dnů. Doporučuji.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(29. 10. 2017 16:40:29)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Prosecco
No vidíte, ještě tu fotku.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

(29. 10. 2017 16:34:05)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Prosecco
V sobotu v poledne téměř plno, obvykle dobré znamení, že je dobrá kuchyně. Hovězí vývar v ukázkovém provedení. Přemýšlel jsem o fotce, ale Mirek7 by zase napsal: Vypadá to úplně jako hovězí vývar, tak je to pravděpodobně hovězí vývar :-))) Vývar byl víc zeleninový (mrkev+řapíkatý celer), ale velmi chutný s přidaným dost velkým kusem měkkého hovězího masa. Na vittelo tonnato jsem byl zvědavý a překonalo mé očekávání. Tentokrát jsem neodolal focení. Jak to krásně vypadá, tak to i chutnalo! 1-1-2
 

Mirek7

Food Guru

  4

(29. 10. 2017 16:42:06)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Prosecco
No a kde je ta fotka hovězího vývaru, který vypadal jako hovězí vývar (jehož focení jste neodolal), pane Boddie?
 

Boddie

Food Guru

  10

(29. 10. 2017 16:44:34)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Prosecco
:-))) Rychle čtete MIrku7. Nedovolil jsem si vývar fotit, ale udělal jsem to u telecího s tuňákovkou. Tak se nezlobte :-))
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

(15. 12. 2017 13:33:58)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Restaurace: Prosecco
Boddie, nadělal jste mi chutě s tím vývarem, přesně takové vývary mi chutnají, díky za tip :-)
 

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

(29. 10. 2017 15:24:00)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: KA.PR
mají dlouhodobě zavreno :-(
 

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

(29. 10. 2017 15:02:40)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Podhrad Hotel
byl rybí týden , takze jsme si dali - sumce, štiku a amura. vse vyborné . včetně rybí polévky
 
(29. 10. 2017 14:35:27)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

28.10. sváteční den v Táboře zakončen večeří v této vyhlášené restauraci. Servírka velmi milá, věnovala se i výběru bezlepkového menu. Kuchaři překvapili hbitým vykouzlením bezlepkových žemliček. Kedluben marinovaný v levanduli byl bohužel hořký, zato zázvorový sýr vynikající. Telecí maminha byla křehoučká, výborná! Doporučuji jen podávat v menším množství, protože poslední kousky masa vystydly, než se na ně dostalo, i když byl talíř správně nahřátý.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

(27. 10. 2017 16:30:23)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Graphic
Krkovička s bramborem a salátem Coleslaw. Krkovička tuhá, že se nedala téměř krájet. Kulajda dost moučná, chuťově však dobrá :-). Tomatová polévka s olivami z karty výborná.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

(27. 10. 2017 16:26:38)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Colores
Test meníčka v Colores: polévka kurěcí vývar s pohankou mňamka. Hejk s koprovou omáčkou solidní. Ale jako menu dva vločkovcé lívance za 99,- bída. Alespoň trošku více smetany a borůvek by jsi to zasloužilo. Takže tentokrát žádná sláva Colores!!! :-(
 

Boddie

Food Guru

  10

(29. 10. 2017 16:47:04)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Colores
Jen zpráva pro Vás: Skvělý mladý kuchař Patrik Bečvář se ze Selského dvora přesunul do Art Nouveau, Francouzské restaurace v Obecním domě. Už se tam chystám.
 

GitaM

Connoisseur

  2

plus 2
minus 0

(26. 10. 2017 16:39:27)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Pavillon
Zato v Pavillonu byli moji zahraniční přátelé nadšeni. Hned si zapsali, že v Brně se jí lépe než v Praze, prostě Kalina zkazila Praze renomé. Candát i dezert byl úchvatný a společně s alsaským Crémant jsme prožili všichni velice hezký večer.
 

Boddie

Food Guru

  10

(29. 10. 2017 16:42:47)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Pavillon
Vítám "ztracenou dceru" Gitu u nás v klubu :-)))
 

GitaM

Connoisseur

  2

plus 0
minus 0

(26. 10. 2017 16:33:28)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Kalina cuisine & vins
Se zahraničními kolegy, bohužel jsme nebyli spokojeni s kvalitou ryb. Očekávala bych i lepší prostředí a servis za 50 EUR na osobu.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

(26. 10. 2017 15:50:09)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Villa Voyta
Na pánském WC podlaha lepí jako v asijském bistru. Píšu pánském, protože dámské WC jsem logicky nenavštívil :-))) Z mýdelníku nedostanu ani kapičku a vytáhnout papírový ručník z přístroje vyžaduje značnou zručnost. Pane provozní, to je asi Vaše pivo. Formální vizuální kontrola není nic platná. Vždy je potřeba se při kontrole chovat jako host, teprve tak lze odhalit pravdu.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

(27. 11. 2017 23:35:20)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Villa Voyta
Zdravím Boddie. Děkuji za info o Patriku Bečvářovi ze Selského dvora. Musím vyzkoušet. :-)
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(26. 10. 2017 15:46:06)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Villa Voyta
Poprvé v nádherné secesní vile, kam jsem se chystal snad 20 let. Bezvadná číšnice, která při vynuceném odchodu hosta na chvíli od stolu bezprostředně přinese poklop na talíř, aby jídlo nevychladlo. Velice příjemná a profi obsluha!! Jídlo trochu za servisem kulhá. Slepičí vývar tak, jak má být, jen je v něm moc magi nebo dochucovadla na podobné bázi. Na candáta i výpečky použil kuchař o 20% soli přes míru, škoda.
 
(26. 10. 2017 10:09:05)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Špejle
Vtipné a originální. Samoobsluha drobných pamlsků včetně sladkostí napíchnutých na špejli. Velký výběr skvělých vín. Obsluha perfektní. Rychlé a velmi chutné pomlsání, jako velká přednost je zde, že vybíráme i očima.
 
(26. 10. 2017 10:01:54)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Jureček
Velmi milý personál se vším, jak má být. Jídlo bez chybičky, nadprůměrné. Jídelníček zajímavý, bude stát za to ochutnat zde i další dobrotky. Doporučujeme.
 
(24. 10. 2017 14:11:01)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Byli jsme skupina 5 lidí. Každý z nás si dal předkrm a pak hlavní chod a zákusek. Jídlo bylo naprosto dokonalé. Lepší kachnu v Praze jsme nejedli - na tom jsme se shodli všichni. :) děkujeme.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

(24. 10. 2017 13:47:09)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: La Bottega Linka
nejnovější ale nejhorší Bottega
 

honz

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

(24. 10. 2017 13:35:45)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Na Pekárně
včerejší návštěva Bílovic pro slivovici,zajdeme na oběd,jojo bída s nouzí,brokolicovej krém jak lepší voda od nádobí,krůtí roláda s masovou fáší se jmenovala ta věc,co jsme silou vůle udolali,hlad je nejlepší kuchař,čekárna na jídlo na polední menu 50 minut,příště radši popojedeme jinam
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

(27. 10. 2017 16:34:21)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Na Pekárně
Já tady byl před dvěma lety a bylo to perfektní po všech stránkách. Tak nevím. Buď jste měli smůlu a špatný den, nebo se něco pokazilo :-(.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

(24. 10. 2017 13:27:46)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Chorvatský mlýn
zase návštěva na doporučení komentátorů a stojí to za to,věřte nevěřte,celá skupina spokojená,všici se cpou rybama až jim praská za ušima,já si pochutnal na bezvadném pršutu i panence na zelenině,tak vstřícnýho číšníka abys špendlíčkem pohledal,bezva a dík
 

Boddie

Food Guru

  10

(26. 10. 2017 15:56:41)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Chorvatský mlýn
Přesně napsáno, tak to opravdu je!
 

honz

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

(24. 10. 2017 13:24:17)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Bruxx
vůbec jsem to neznal,přitom je to před nosem a u metra,teprve přečtené komentáře mě navnadily,je to fakt super restaurace,ať si dáš co chceš,byl jsem 2x a číšníci jsou skvělí,interier fajn
 

honz

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

(24. 10. 2017 13:21:04)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: U Kašpárka
nebojte sem zajít na vepřovej řízek nebo svíčkovou,jídlo přinesou za chvilku,příjemná hospůdka,hezký sezení
 

honz

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

(24. 10. 2017 13:17:43)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Pavillon
všechno za jedna,nejlepší restaurace v Brně,svíčková i biftek podpořenej závěrečnou zmrzlinou,číšníci super
 

honz

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

(24. 10. 2017 13:11:34)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Borgo Agnese
když jsme v Brně,vždy jdeme do Borga,je tu fajn,teď zrovna dobrý těstoviny,stejk i čokoládovej dezert
 
(24. 10. 2017 12:52:48)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Next Door by Imperial
Večeře i snídaně výborná!
 
(24. 10. 2017 03:40:16)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Casa De Carli
filet kambala na grilu je orisek pro mnohe, ani zde to nebyla dokonala rovnovaha
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

(24. 10. 2017 01:32:29)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Al Mulino
Drobná, ale zásadní poznámka k nájemci restaurace: Před pár lety jsem požádal pana Mulače, tehdejšího nájemce restaurace, zda by mi neudělal humry pro moji rodinu. Věděl jsem, že způsob " na motejla" pan šéfkuchař Zahradníček velmi dobře zná z restaurace La Casa Argentina. Vše dopadlo skvěle. Vážený pane dnešní nájemče. Chápu Vaši touhu co nejvíce vydělat. Ovšem za cenu 2,5 x vyšší než tenkrát? Kolikpak těch chudinek z akvária denně prodáte? Třeba se mýlím, ale přál bych Vám to.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

(24. 10. 2017 01:24:03)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Al Mulino
Příjemná mušlová polévka, moc hezké prostředí, výtečný číšník. Snad jen to vitello tonnato mohlo být tentokrát méně zeleninové. Přislíbeno šéfkuchařem, že příště už to bude buono! Nepil jsem pivo osmičku mraky let. Ovšem toto z Počernického pivovaru je fakt dobré, určitě lepší, než kterékoliv nealko.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

(27. 11. 2017 23:38:27)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Al Mulino
Osmičky a devítky piva jsou opět v kurzu Boddie. V letním horku super. Např. Černý Pivovar v Kroměříži to taky umí. Fandím tomuto trendu. :-)
 
(23. 10. 2017 14:10:48)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Levitate Restaurant
Do restaurace jsem se zamilovala na první pohled. Neobyčejný interiér ve kterém bylo opravdu cítit propojení fauna-flora naprosto dokonale. Jídlo bylo famózní,, jedinečné a promyšlené do každého detailu. Tolik nápadů a jedinečných chuti na jednom místě jsem dlouho neobjevila. Obsluha perfektní, dotváří celkovou atmosféru klidného večera, kde nikdo nemusí nikam spěchat a cílem je si to vzájemně užít.
 

utb

Gourmet

plus 0
minus 0

(22. 10. 2017 20:21:17)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Hybernia
Byl jsem zde na v poledne na menu. Bylo plno, jídlo bylo průměrné, takové které nevadí, ale nepotěší.
 

utb

Gourmet

plus 0
minus 0

(22. 10. 2017 20:14:18)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Eska
Navštívil jsem tuto restauraci již dvakrát, abych se přesvědčil, že nebyla náhoda mít skvělý zážitek. Podruhé už jsem byl na mnohé připraven, třeba na kvašený nápoj z Tebi, chléb s máslem... Opět jsem se nezklamal. Stojí za to tuto restauraci navštívit.
 

utb

Gourmet

plus 0
minus 0

(22. 10. 2017 20:07:06)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Drápal
Příjemná restaurace. Hovězí guláš byl více kořeněný, na pečené kachně chyběla kůrčička. Při srovnání poměru cena a výsledek je to lepší průměr.
 

utb

Gourmet

plus 1
minus 0

(22. 10. 2017 20:04:18)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: U Johana penzion
Opravdu není o co stát. Panenka se švestkami byla gumová, hranolky studené, smažená zmrzlina byla cítit samou moukou.
 

Mirek7

Food Guru

  4

(23. 10. 2017 15:10:54)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: U Johana penzion
Asi se tedy hodně zkazili. Já tam jel naposledy v létě přes půlku republiky na jejich vyhlášené koleno, a dostal jsem gumovou hrůzu.
 
(22. 10. 2017 18:47:52)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Kantýna
Systém "konzumačky" mi stejně jako ve Wine Foodu moc nevyhovuje ale alespoň se dá platit až při odchodu. Jinak restaurace je takový mix Lokálu a Chesteru.
 

Cico

Food Lover

plus 0
minus 0

(22. 10. 2017 10:18:59)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Aplaus hotel, Bohém
Nejdříve bych Aplaus pochválil za odvahu. Není jednoduché provozovat takovou restauraci v Litomyšli. Je to 100% nejlepší volba na okrese. Jídlo výborné, obsluha na místní poměry vysoce nadprůměrná, interiér odvážný. Všem doporučuji a držím palce !
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

(21. 10. 2017 17:19:14)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Entrée
Supermoderní koncept s otevřenou kuchyní. Určitě dobré na večerní rodinnou či společenskou akci; nicméně na oběd ve dvou už asi ne. Na můj vkus jsou jídla notně překombinovaná - když si objednám znojemskou, tak očekávám znojemskou, a né dva druhy masa (prakticky bez přílohy), a pěnu, chips a spoustu různých kapiček na talíři.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

(21. 10. 2017 08:21:03)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Park Golf
Opět na Golfu. Absolutní spokojenost. Kulajda asi nejlepší jakou jsem kdy jedl. A svíčková taky. Líbilo se mi, že ke svíčkové dostanete automaticky jěstě přídavek omáčky, které je vždy nedostatek :-). Viz.foto. Chuťově absolutní delikatesa. Tenhle šéfkuchař Petr Láznička prostě umí. Děkuji :-).
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

(21. 10. 2017 08:08:34)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Na Stodolci
Na Stodolci si drží již dlouhá léta kvalitu. Jídlo jako v pohádce. Bramboračka s hříbky mňamka. Lívance nadýchané, borůvek a přelivu nad dostatek. Čepovaný Lišák vyrobený na míru pro Stodolec v nedaleké Krásné Lípě výborný, zrovna tak jako vína od Franty Mádla, nebo pana Krause a to nemluvím o klidu, pohodě a kráse tohoto místa. Skvělé místo pro relax duše a svátek chuťových buněk.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

(21. 10. 2017 07:59:40)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: BBQ Smokehouse
Tentokrát dopadlo polední menu příšerně!!! Žebra absolutně vysušená, takže jen můžete ohryzat kosti, k tomu rovněž zcela vysušené amer.brambory. Lívanečky byly chemicky hnusné, syrové těsto, zachraňoval to jen malinový jogurt. Jedině polévka byla dobrá. Takže: proč děláte menu za 109,-Kč, když je to ošizený hnus. Toto není rozhodně dotek Ameriky v ČR, toto je typická česká falza. Nedoporučuji všem gastronautům!! Pouze interiér je povedený. Na jídlo již se nezastavím :-(.
 

Boddie

Food Guru

  10

(21. 10. 2017 23:02:51)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: BBQ Smokehouse
Úplně a zcela Vám rozumím.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(21. 10. 2017 00:47:41)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Pagana
Dobrý den, jsem rád, že jste zde byl spokojen, ostatně já už opakovaně. Paganu (v překladu to znamená pravděpodobně "POHAN") jsem za letošní rok zařadil do první desítky a to tak, že na 4. místo svého soukromého hodnocení restaurací!
 
(18. 10. 2017 21:34:58)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Pagana
Když Boddie pěje na tuto restauraci chválu, řekl jsem si, že zaskočím při pracovní návštěvě Prahy na oběd. Polévka z pečených rajčat neměla chybu. Servírovaná byla skutečně horká, jak to má u polévky být. Jako hlavní chod jsem si z nabídky dne vybral platýse s grilovanou zeleninou a máslovým přelivem. Jedna z nejlepších ryb, jakou jsem kdy jedl. K tomu všemu přičtěme útulné prostředí a obsluhu, která se asi neumí neusmívat. Co bychom chtěli více? Škoda jen, že jsem už neměl čas na dezert a kávu.
 

Boddie

Food Guru

  10

(21. 10. 2017 00:48:09)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Pagana
Dobrý den, jsem rád, že jste zde byl spokojen, ostatně já už opakovaně. Paganu (v překladu to znamená pravděpodobně "POHAN") jsem za letošní rok zařadil do první desítky a to tak, že na 4. místo svého soukromého hodnocení restaurací!
 
 
 
 


 
Polovina z toho, co sníme, udržuje naživu nás, druhá polovina lékaře.
Staroegyptské přísloví
Top
English