Vyšehrad 25. - 27. května 2018
Filtrovat podle projektu:
blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico


Komentáře
(21. 9. 2017 17:59:46)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: BBQ Smokehouse
Když jsem tady byla poprvé, užívala jsem si unikátnost podniku. Podruhé už jsem odcházela s rozpaky, potřetí se to opakovalo. Uvnitř je zima, mladé číšnice se vybavují mezi sebou nebo známými, jídlo fádné. Jako občerstvení na cestě ujde, jako cíl výletu určitě ne.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

(21. 9. 2017 07:29:26)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Konečně je v GR i tato Abácie stejně jako její sestra ve Valašském Meziříčí. Dokonce si myslím, že v NJ si to zaslouží i více. Příjemná restaurace s moderní gastronomií a luxusní polední meníčka. Doporučuji :-).
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

(21. 9. 2017 07:21:36)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Radegastova kavárna
Doporučuji všem, kdo se chtějí skvěle naobědvat a k tomu si dát třeba malé pivečko. Čepovat zde fakt umí. I tankový Radegast je luxusní. Na fotkách malá ukázka z meníček zde připravených. Hovězí líčka, svíčková a rizoto s kuřetem. Mňamka :-). Polévky jsou taky velmi slušné.
 
(20. 9. 2017 23:24:30)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Promenáda
Návštěva Promenády byla zařazena na naší cestě i díky podpoře místních food gurů Mirka a Boddieho, tímto je zdravím :-) Dodnes se mi zdá především o výborné francouzské cibulačce a o předkrmu - hovězím jazyku. Hlavní chod, srnčí, bylo výtečné, bohatě by mi stačilo samotné s brusinkovou omáčkou, zelenina okolo byla skoro zbytečná :-D Jako dezert musely být flambované palačinky, už pro tu podívanou :-) Bohužel jejich sladkost zajistil jen jeden kopeček zmrzliny, borůvky kyselé :-(
 

Mirek7

Food Guru

  4

(21. 9. 2017 09:38:06)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Promenáda
Děkuji za pozdrav, ač nejsem místní - do Promenády si těch 120 kilometrů rád zajedu.
 

Věra Kailová

Gourmet

  1

(21. 9. 2017 10:19:43)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Promenáda
Mirku 7, výraz "místních" rozumějte v klubu pana Maurera ;-)
 
(20. 9. 2017 23:06:44)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Field
Interiér Fieldu je sice spíše jednodušší, zato neodpoutává pozornost od kreativních výtvorů místních kuchařů. Z obsluhy jsem nejpozitivněji vnímala pana sommeliéra, slečna obsluhující náš stůl šetřila s úsměvy a prezentace byla občas celkem potichu. Můj výběr jídel se skládal z raka, holuba, pštrosa a dezertu. Rak mě příliš nenadchnul, naopak bych oslavila maso pštrosí. Radek Kašpárek jede na výrazné chutě, nevšední způsob servírování a to bylo splněno opravdu na jedničku, byla to zábava.
 

Boddie

Food Guru

  10

(23. 9. 2017 21:12:02)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Field
Popsala jste to přesně.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

(19. 9. 2017 21:15:00)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Pohostinec Monarch
V zásadě bez velkého nadšení. Od restaurace, která má za sebou guru pana Punčocháře jsem opravdu čekal více...
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

(21. 9. 2017 07:41:04)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Pohostinec Monarch
Souhlasím s Vaším názorem Boddie. Měl jsem možnost vyzkoušet a žádné nadšení se nedostavilo.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 2
minus 0

(19. 9. 2017 17:17:44)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Byl jsem u Vás už 2x zdaleka; vždy nadšen (3x za jedna), připravoval jsem se na letošní podzimní návštěvu, uvažoval o návrhu do první desítky. Ale ouha, co to vidím na jídelním lístku? Povinných 7% spropitného? Proč? Co kdybych chtěl dát víc? Anebo nebyl spokojen a chtěl dát míň? Povinně Vám prostě dávat 7% nebudu a proto Vás už ani nenavštívím. Ať Vám ty jedničky v hodnocení dává někdo jiný.
 

Boddie

Food Guru

  10

(19. 9. 2017 23:48:55)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Víc je možné dát. Já na 7% minule v Codě zapomněl a tak dostali asi 11% a spokojen jsem přitom moc nebyl... V Krumlově to mají alespoň přímo u menu, ne jako pan Motyčka v Codě či Terase.
 

JT

Foodie

plus 0
minus 0

(19. 9. 2017 14:53:23)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: U Zběhlíka
Zklamání od jídla po personál.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

(19. 9. 2017 10:19:25)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Rajka
Rajka je pro mě jedna z nejlepších meníčkových restaurací. Opět vše na jedničku. Plněný paprikový lusk a fazolová polévka jedna báseň. Kéž by se takhle k obědu vařilo všude :-).
 

Boddie

Food Guru

  10

(19. 9. 2017 23:49:58)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Rajka
Znamenám si a až pojedu někdy okolo... Dík za tip!
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

(19. 9. 2017 10:15:57)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: U Kolji
Šašlik na obrázku žádná sláva. Myslím, že stálý jídelní lístek není tak zajímavý, jako každodenní čerstvé polední menu. Kulajda také žádný zázrak. Boršč zde však umí výborný, aby taky ne :-).
 
(18. 9. 2017 15:26:24)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: La Finestra
800
 
(18. 9. 2017 14:38:07)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: U Nouzů penzion
Źádný snobský luxus, ale velmi milé, útulné a čisté prostředí. Pokrmy na talířkách vkusně a nápaditě upravené, výborné a chutné. Milá neobtěžující obsluha. V jídelním lístku zůstalo ještě několik neprobádaných specialit, na které rozhodně stojí za to se ještě někdy zastavit.
 
(18. 9. 2017 14:28:28)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Cukrovar Lovosice
Flank steak (je servírován nakrájený na proužky) s dýňovým pyré je skvělý, jen by mohlo být celé jídlo podáváno teplejší (chuťově je skutečně výborné, a právě proto je škoda, že je servírováno v podstatě vlažné). Přemýšlím, zda za je to chyba kuchyně nebo obsluhy. Celkový dojem mám určitě kladný. Pokud by se podařilo odstranit těch pár „škrábanců“, tak bych známkoval vysoko.
 
(18. 9. 2017 14:27:50)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Cukrovar Lovosice
Pozdní oběd 13. 9. při cestě po D8. Přijíždím cca ve 13:30 a volný je jediný stůl; i to o lecčem svědčí. Rustikální interiér působí takovým přátelským dojmem, jsem tu poprvé a hned se tu cítím dobře, to se mi nestává často. Polévku mi velmi příjemná obsluha přináší jinou, než jsem si objednal. Nu, nikdo nejsme dokonalí. Dnes z toho nestřílím a naštěstí je místo vývaru donesený karotkovo-celerový krém výborný.
 
(18. 9. 2017 14:12:59)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Asian Temple
Luxusní asijská atmosféra, velice zajímavý interiér, exkluzivní hudba v lounge sálu. Široký výběr jídel a la fusion. Měla jsem na hlavní Dry Laksa - vynikající a něžná chuť - doporučuji. Obsluha je velice příjemná a všímavá. Chce se mi sem pořád vracet.
 

vlese

Food Lover

plus 1
minus 0

(17. 9. 2017 11:48:00)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Pan Svatek prostě na sobě pracuje, klasiku pořád hlídá, aby kvalita neupadla, novinky přidává uvážlivě. Je to restaurace, kde se vaří srdcem. Malé mouchy mohu najít, jako krátká lžíce na hluboký talíř, ale pro mě je hlavně jeho obědové menu důkazem, že když máte mozek a lásku k věci, postavíte vedle Vašich majstrštyků lehké obědové menu, které na ty majstrštyky vždy přiláká.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 1
minus 0

(17. 9. 2017 11:14:16)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Zámek-Bar
Podzemní stylová restaurace - připravte se na dlouhý sestup do podzemí (a pak hlavně na výstup!). Specialisté na steaky; kuchaři makají na grilu, stejně jako obsluha. A i kdyby nebylo něco v pořádku, tak trvalý úsměv servírky (15.9.) vše vyřeší.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

(17. 9. 2017 11:01:34)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Javor Adršpach hotel
Horskovenkovský interiér = dřevo, kovářské prvky, by byl O.K., kdyby nebyl ozdoben indiánskými "totemy" (?). Průhled do kuchyně, která je zároveň skladem (přepravky, sudy.....) také neohromí. Nicméně polední hotovky jsou celkem slušné.
 
(17. 9. 2017 07:37:04)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Dong-hai
jedna z nejchutnejsich asijskych kuchyni v teto cenove kategorii
 

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

(16. 9. 2017 19:14:40)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Radniční sklípek
poctivá kuchyně , vychlazená Plzeň . stálice v Lt.
 
(15. 9. 2017 07:16:35)

Grand Restaurant Festival 2017

Restaurace: U Tiskárny
Ještě zpětně ke GRF 2017. Z naší strany se o spokojenosti nedalo mluvit. Byli jsme usazeni na nevhodné místo - do rohu, navíc mezi další 2 obsazené stoly, ač byla restaurace poloprázdná. Veliké zklamání především z hlavního chodu - chuťově nevýrazný, maso vysušené, brambory stěží vlažné, pancettu aby člověk hledal mikroskopem. S obrázkem z festivalové nabídky nesrovnatelné. Ve shrnutí tedy nebyl to úplný propadák, předkrm a dezert chutné, ovšem za tu cenu, navíc v Opavě, bych čekal mnohem více.
 

pk_

Foodie

plus 0
minus 0

(14. 9. 2017 23:56:16)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Alforno
600
 
(14. 9. 2017 15:09:55)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Steakgrill
Po lehkém zklamání z jedné pražské restaurace z TOP 100 se s rodinou při cestě domů zastavujeme ve Steakgrillu na celkem pozdní večeři. Celý den jako by se rozjasnil. Opět dostáváme na stůl vynikající jídlo (krůtí prso sous-vide s jablečnou omáčkou s bramborovou kaší s lanýžovým olejem, tagliatelle funghi s krůtí prsem také sous-vide) donesené milou obsluhou. Dáváme si i moučník. Pokračujeme v cestě zcela spokojeni s méně než poloviční útratou než v nepoměrně slavnějším pražském podniku.
 

Boddie

Food Guru

  10

(15. 9. 2017 12:02:45)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Steakgrill
Steakgrill v Roudnici neznám, ale rád zavítám, děkuji za tip. Jen se budu muset dopředu dohodnout, zda si zde lze dát steak bez přílohy. Nikdy jsem k bifteku nejedl nic kromě zeleniny. Tady ho nabízejí s bramborama a špenátem. To se mi nezdá vhodná kombinace.
 

Svaťa

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

(14. 9. 2017 14:11:44)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Nautilus
moc jídla za málo peněz jsem spokojen , obsluha ale hrůza
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

(14. 9. 2017 14:06:28)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Vyhlídka hotel
Po třetí a naposledy. Polévka italská rajčatová dobrá. Jen když tam kuchař napíše s bazalkou, neměla by v ní být petržel. A taky pár hoblin grany a kapka oliv.oleje by neškodila. A druhý chod bída. Prý variace italských těstovin, jenže tam byly jen tagliatelle, opět petržel nať, trošku omáčky z výpeku a pár zelených a černých oliv z konzervy. Tři plátečky vepřové pečínky. No celkem bída. Takže platí co jsem psal včera. Bohužel.
 
(14. 9. 2017 09:49:20)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Kalina cuisine & vins
Pan Kalina je dokonalej!
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

(14. 9. 2017 08:34:33)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Radun
Prvorepubliková noblesa se tady asi opravdu nezapře. Každopádně si zde užije náročná klientela. Večeře pouze čtyřchodové menu za 590,- a jinak nic. Což je sice super v tom, že dostane opravdu čerstvé skvěle připravené jídlo, ale třeba nechcete tolik jídla, nebo třeba menu není zrovna váš šálek čaje. Nevím zda je tohle to nejlepší řešení. Nicméně zde asi vědí co a proč tak dělají.
 

Boddie

Food Guru

  10

(14. 9. 2017 22:34:37)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Radun
Až někdy pojedu do Luhačovic, tak si od Vás nechám poradit.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

(13. 9. 2017 21:28:45)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Vyhlídka hotel
Dnes druhý test. Kmínová polévka, celkem slušná. Koprová omáčka mňam, hovězí maso mohlo být kvalitnější když je menu za 145,- a brambor by k tomu chutnal líp než knedlík, ale to je věc názoru a chutí. Řekl bych, že si tady trošku hrajou hogofogo víc, než na kolik to kuchaři umí :-(. Ještě, že mají tak milý servis, který to zachraňuje :-).
 

Perry

Gourmet

plus 0
minus 0

(13. 9. 2017 18:14:37)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: U Štěpána
Baby cuketky a tatarák ze zadního, pstruh, dezert borůvky se šlehačkou, Prosecco, lahev RR a vešel jsem se do tisíce. Jídlo dobré. Stále pokulhávají v nabídce vína. Dokud měli průměrné Žarošice, tak jsem chápal, že jsou věrní jednomu dodavateli. Teď přešli na širší nabídku, ale opět průměrnou. Dělá to na mne dojem, že prodávají, co jim nějaký dealer nacpal. Navíc obsluha vůbec vínu nerozuměla a nebyla schopna kvalifikovaně poradit. Velká škoda! Chybí jim třeba i nabídka sýrů, kterou slibovali.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

(13. 9. 2017 16:20:40)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Maso a kobliha
Vycpaná zvířata v čele s vypelichaným zajícem mi chuť k jídlu nepřidají. Vepřové kůžičky s avokádem krásně křupavé. Klasický sendvič: maso, sýr, zelí a vejce mě neuchvátil. Celý koncept je dělaný vlastně na koleně, po domácku. Výhodou je rychlost, za jakou je jídlo na stole.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

(14. 9. 2017 08:27:50)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Maso a kobliha
Děkuju za tip Boddie. O tomhle podniku jsem vůbec nevěděl. Zajdu vyzkoušet. Podávají tam zajímavé pokrmy :-).
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

(13. 9. 2017 16:11:08)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Zastávka na večeři. Jídlo velmi dobré: ochutnal jsem kulajdu i foie gras, objednal si telecí tartar a hovězí žebro v koprovce. Porce byla tak obrovská, že jsem jídlo málem nezdolal. Jednotlivé chody velmi drahé, především předkrmy. Překvapila mě však velmi hezky zařízená restaurace. Minimalisticky, nikde se neválí mraky mlýnků, ošatek, bůžků apod. jak je tomu zvykem v některých rádoby selských restauracích včetně třeba Modrých kachniček v Praze. Architekta musím pochválit, cítili jsme se dobře.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

(13. 9. 2017 15:59:25)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: U Kašpárka
Velmi dobrá svíčková, průměrné pivo, obsluha kmitá a zvládá polední nápor s bravurou.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(13. 9. 2017 15:57:14)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: La Finestra
Tomáš Juřík je šéfkuchařem ve Finestře, to jsem netušil. Předkrmy z mořských plodů bezvadné, jen smažená treska byla rozbředlá. Smutná epizoda=jehněčí do mrtva... hmm. Jíst se to nedalo, nebylo také účtováno, nálada ovšem na bodu mrazu. Příjemné Pinot Grigio ovšem velmi drahé, což platí o celém vinném lístku. Číšník na mě v závěru mluvil anglicky. Bože, máš tady jen 3 stoly chlape! Tak to tedy ne. Budu chodit jenom do těch restaurací, kde jsem se nikdy nezklamal.
 

Petr R.

Gourmet

(15. 9. 2017 08:21:43)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: La Finestra
Mohu se Vás zeptat co to znamená "jehněčí do mrtva"? Je to obecné označení nepoživatelného jídla nebo nějaký konkrétní průšvih v kuchyni?
 

Boddie

Food Guru

  10

(15. 9. 2017 11:55:54)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: La Finestra
Dobrý den. Mínil jsem tím situaci, kdy maso bylo vystaveno vysoké teplotě výrazně delší dobu, než bylo zdrávo. Je to takové well done na druhou. Maso je pak vysušené, ztvrdne tak, že se ani nedá pořádně ukrojit. Na řezu je pak úplně šedé, nemá červenou nebo červenohnědou barvu masa. Chuťově nula, tedy kdybyste ten kousek chtěl rozkousat. Já si objednávám biftek rare nebo medium rare. Zvěřinu a jehněčí pak raději medium.
 

Petr R.

Gourmet

(15. 9. 2017 12:06:52)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: La Finestra
Rozumím, děkuji za odpověď, zase jsem se naučil další pojem.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(13. 9. 2017 15:37:51)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Tragédií byla obsluha. Nevím, zda je vhodné nechat v tak drahé restauraci obsluhovat učně (tedy zřejmě šlo o učně). Mladý nešťastník, který skoro neumí mluvit, jak se stydí, se stává pouhým nosičem talířů. Komunikativní slečna se nestydí, ale dlouho zápolí s otevřením lahve vína před mýma očima. No, nebylo to ani moc úsměvné, spíš k pláči. Stalo se, co se stát muselo=přetržený špunt.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(13. 9. 2017 15:36:30)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Jídlo velmi dobré, pappardelle s ossobucem, roláda z hovězího carpaccia, opečený filet z platýze s krevetovým ragú, čočkou a humří emulzí, mléčná telecí svíčková s houbovým pyré, vše skoro na jedničku.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

(13. 9. 2017 15:20:18)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Místo povidlových taštiček dorazily jahodové knedlíčky s omluvou číšníka. No, každý jsme omylný, že? Ovšem jídlo velmi drahé a kvalita? Skutek utek... Foie gras průměr, okouník a jahodové knedlíky také tak. Hlavně že si účtují automaticky 7% za servis! Příště, když nebudu spokojen, tak Vám to prostě nedám. Úplně jednoduché víno Gavi di Gavi za 1100. Jen unikátní výhled z terasy chyby obsluhy a kuchyně nenahradí. Není to tu letos ani náhodou na TOP-10.
 

Mirek7

Food Guru

  4

(13. 9. 2017 15:27:51)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

U těch 7% povinného dýška mě může trefit šlak - už jen kvůli tomu tam nepůjdu (o vcelku blbém a drahém jídle - viz moje komentáře - nemluvě).
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(13. 9. 2017 14:45:07)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Chorvatský mlýn
Byl jsem překvapen, jak dobré jídlo místní kuchař dokáže vytvořit! Uzený slavonský kulen je tradiční chorvatská specialita, následovalo bezvadné černé rizoto se sépií a kalamáry. Ochutnal jsem humra na buzaru i domácí zmrzlinu. Vynikající, příjemný a přesný číšník, hezké prostředí, tak spokojený jsem už dlouho nebyl. Zavítejte při cestě do Šáreckého údolí za uměním kuchaře Karla Matyáše a nebudete zklamáni.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

(12. 9. 2017 14:46:49)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Vyhlídka hotel
První test Vyhlídky. Polévka z menu vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky dost dobrá, do výborné jí ještě něco chybělo. Aglio olio už jsem jedl lepší. Uvidíme zítra. Obsluha super. Věnují se hostu, naslouchají mu. Příjemná restaurace.
 
(12. 9. 2017 12:33:51)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Promenáda
Měl jsem rajčatové consommé, které bylo vynikající. Potom jsem chtěl poprvé ochutnat šneky-ti mi zas tak moc nechutnali. Pak jsem měl kachnu se zelím a knedlíkem, to jsem byl překvapen, protože jsem myslel, že dostanu šoulet a dýňové sauté, jenže jsem si spletl ptáka a místo husy řekl kachnu, kterou jsem ani nevěděl, že mají :-D Nicméně byla moc dobrá. Obsluha byla rychlá, milá a vtipná, moc se mi tady líbilo. Až budeme v KV, určitě se stavíme (na tu husu) :-)
 
(12. 9. 2017 12:27:12)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: SaSaZu
Obsluha po dlouhé době výborná. Musím uznat, že Asiati byli ve všem lepší než Češi - milí, profesionální a znalí. Jídlo jako vždy bezkonkurenční. Ale proboha co ty obří XBoxy pro děti veprostřed restaurace?! No to je zase úlet...
 
(12. 9. 2017 12:02:04)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Eska
Vyzkoušeli jsme večerní 5ti chodové degustační menu, kde jsou všechny chody náhodně vybrány šéfkuchařem. Ani jeden z nich nezklamal, byla to naprostá souhra chutí, lahodící nejen jazýčku, ale i oku. Výtečný tatarák, jelení kýta, ale brambory v popelu ty mě absolutně dostaly. Výborný servis, na uvítání skvělý amouse bouche, na závěr sladkost jako pozornost podniku. Nemám jedinou výtku. :))
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

(12. 9. 2017 11:08:20)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: BBQ Smokehouse
Malé políbení USA v Čechách. Není to zlé, prostě klasika: steaky, žebra, křídla. Jako v USA to sice není, ale snaží se. Obsluha by mohla přidat.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

(12. 9. 2017 11:04:40)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: U Kolji
Ke Koljovi již chodím cca 10let, jen je teď konečně v GR. Dnes menu super rajská polévka, ale fakt výborná. A španělský ptáček s domácím knedlíkem taky na jedničku. Příště zkusím jídlo z jídelníčku. Obsluha solidní.
 

Boddie

Food Guru

  10

(13. 9. 2017 15:03:26)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: U Kolji
O Pavillonu je u restaurace.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

(11. 9. 2017 15:01:32)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Na Kopci
Sice jenom na oběd, ale u restaurace z první stovky v "Maurerovi" a navíc s "BIBem" bych si představoval polední hotovku servírovanou jinak, než jako v závodce. Obsluha solidní, rodinné fotkotapety mě neoslovují.
 
(11. 9. 2017 10:36:19)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Miyabi
Večeře s manželkou. Obsluhuje nás sympatická usměvavá dívka a mladík s takovým zvláštním chováním. Možná se takto chovají skuteční japonští číšníci, netuším. Má polévka je velmi chutná, manželce místo předkrmu (losos 100 g) přinášejí hlavní chod podobného názvu (také losos, ale za více než dvojnásobnou cenu, než objednaný předkrm). Následný suši set je ovšem skutečně exkluzivní, asi nejlepší suši, jaké jsem kdy jedl. Celkový dojem mám hodně rozporuplný; nevím, jestli návštěvu zde zopakuji.
 

Tomba39

Connoisseur

plus 0
minus 0

(10. 9. 2017 19:18:56)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: V Ruthardce
kuchyní jsme byli mile prekvapeni. jenom nevim, proč nešla udělat rezervace po telefonu. jediná vada, v restauraci je velmi málo světla , tak jsme na jídelní lístek svítili telefony
 
(10. 9. 2017 07:06:51)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Sympatický rodinný projekt, vše dotažené do detailu. Krásné prostředí a samozřejmě skvělá obsluha a jidlo. Ráda se tam vracím.
 
(9. 9. 2017 21:41:14)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Café Imperial
Moje náhradní kancelář. Návštěva tak 2x týdne. Jídlo odpovídající Michelin restauraci za rozumné peníze. Poměrně často si beru i jídlo s sebou a už mám natrenovano, svíčková,omáčku navíc, studenty koncentrát, zavakuovat každé zvlášť. Holý se do toho doma přidá z Německa bezlaktozova šlehačku a je to. Malý syn je alergik, ale toto je úprava, kterou zvládne a neosype se. To je vlastně nejvyšší forma hodnocení, od konkurence to nefungovalo. Diky
 
(9. 9. 2017 21:32:22)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Aromi
Otestoval jsem obed. Kvalita jídla odpovídající míchelsinské restauraci,bohužel obsluha to nedala. Od stolu odcházím se 111% ujištění, co klient chce. Takže předkrm se nakonec měl konat po hlavním jídle.. Ale nebyl vůbec. A to Ricardo věděl, kdo mu tam sedí, poznal mě i v přestrojení. Jestli to předvedou i dalším hodnotitelum, tak se té hvězdy proste nedočkají...
 
(9. 9. 2017 20:16:32)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restaurace: Farm Table
dobry dojem kazi nezkusena obsluha
 
 
 
 


 
Polovina z toho, co sníme, udržuje naživu nás, druhá polovina lékaře.
Staroegyptské přísloví
Top
English