Vyšehrad 25. - 27. května 2018
Filtrovat podle projektu:
blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico


Komentáře

Mirek7

Food Guru

  4

plus 0
minus 0

(26. 5. 2018 18:01:30)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Tak za panem Svatkem = jeho týmem, jezdíme moc rádi. No kde si dáte "restované králičí ledvinky, vejce benedikt, brambory pečené v seně" nebo "svíčkovou z koně s lanýžovou kaší"? Číšník uvolněný a příjemný; mladá servírka vystrašená.
 
(17. 2. 2018 19:59:30)

Grand Restaurant Festival 2018

Neskutečný zážitek!!! Úžas dokonalost!!Opravdu zážitek ,jak vzhledově tak chuťově.. Velmi příjemná obsluha!Úžasný, děkujeme. Lucie
 
(13. 2. 2018 22:07:41)

Grand Restaurant Festival 2018

As a PS to our review just submitted - we wanted to give absolutely Top score but couldn't see how to do it.
 
(13. 2. 2018 22:05:05)

Grand Restaurant Festival 2018

Truly the best meal we have enjoyed in 3 years of the festival. Also a delightful introduction to a lovely town within easy reach of Prague. Every dish was stylish, without being pretentious. The chanterelle cream soup was a superb opener. The quality of the duck and the guinefowl was magnificent and the cooking was skillful. Service was attentive and the plates hot - as they should be - superb meal. We've booked again for tomorrow!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(10. 2. 2018 07:46:05)

Grand Restaurant Festival 2018

K panu Svatkovi jezdíme rádi, vždycky nás čeká příjemné prostředí a laskavý servis. Sušený dančí hřbet s omáčkou z vaječňáku byl eňo něňo, na kvalitu dezertu by prvorepublikoví básníci psali oslavné eseje. Díky, zatím nejlepší v GRF! Nesmíte minout.
 
(5. 2. 2018 15:54:35)

Grand Restaurant Festival 2018

Do Goldie jsem se hrozně těšil. Naposledy to pro mě byla exploze chutí a přírodní úkaz. Zklamání první - Martin Svatek má akci mimo Tábor. Zklamání druhé - kachní prso oschlé. Zklamání třetí - roláda vysušená. Potěšení první - už vyhlášený liškový krém. Potěšení druhé - dezert. Oceňuji snaživou obsluhu, jako omluvu kuchyně velmi dobré foie gras a opravdu moc se mi líbí talíře. Manželka byla ale celkově spokojená. Také jsme si užili velmi příjemné ubytování s bohatou snídaní. Příště lépe?
 
(1. 2. 2018 12:45:32)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Navštívili jsme v rámci GRF2018. Menu bylo opravdu skvostné, nemám snad jedinou výtku. Amuse-bouche v podobě hovězího carpaccia bylo jedno z nejlepších, jaké jsem kdy měla. Obsluha byla příjemná a usměvavá. Byl to zkrátka pěkný výlet za gastronomií mimo Prahu. Rádi přijdeme zas, děkujeme :-)
 

Septim

Connoisseur

plus 1
minus 0

(22. 1. 2018 12:44:04)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Nevím čím to bylo...jestli mým očekáváním o luxusním liškovém krému a skvělém jídle, nebo jsem si jen v hlavě nastavil velkou laťku? Tentokrát jsem chytil tragický obsluhující personál. Servírka která ničí restauraci neodborností je chyba majitele... ( nepamatovat si objednávku, neodnést po dojedení u stolu ani po 15. minutách atd.) Neusněte na vavřínech!
 
(21. 1. 2018 15:43:39)

Grand Restaurant Festival 2018

Degustace v Nautilu byla naprosto báječná. Celé menu bych označila za naprosto skvostné. Lepší dezert jsem už dlouho neměla. A velmi nás potěšila pozornost podniku ve formě liškového krému. Obsluha je velmi příjemná a komunikativní. Měly jsme možnost podívat se i do kuchyně. Určitě se vrátíme i mimo festival.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 11:10:57)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Pokračoval David Šašek s treskou ve vakuu s černým kořenem a cibulovým velouté. Dalším chodem pokračoval opět Martin Svatek: prsíčko, stehýnko a žaludek z husy. Na něj navázal Roman Paulus, který připravil srnčí hřbet se srnčí klobásou, černým ořechem, polentou, kaštanovým pyré s uzeným morkem. Na závěr sladká tečka v podobě zmrzliny s oříškovou pěnou od Jana Horkého(viz foto2). I párování s víny dopadlo tentokrát dobře. V Nautilu se mi líbí, skvostný design celého hotelu je ukázkový.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(20. 1. 2018 11:08:17)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Ještě se vracím do minulého roku, kdy jsem navštívil Kuchařské dostaveníčko v hotelu Nautilus v Táboře. Martin Svatek opět pozval 4 svoje renomované kolegy, aby každý vytvořil jeden chod vhodný do menu. Tentokrát jsme byli velice spokojeni jak s úrovní pokrmů, tak i s neformální přátelskou atmosférou celé akce. Začínalo se trojitým amuse bouche od p.Svatka (viz foto1), následovala terina z foie gras se zelím na 3 způsoby od Marka Šády.
 

pzk

Gourmet

plus 2
minus 0

(11. 1. 2018 15:14:49)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

Silvestrovský pobyt v Goldie. Na jídle jsme byli třikrát a vždy vše perfektní, včetně servisu. Liškový krém je prostě kult, který nesmíte opomenout. K samotnému hotelu bych měl výhrad, zejména co se týče řešení parkování, kdy se Vám lehce může stát, že vaše domluvené parkování vám zabere někdo jiný ač žijete s pocitem, že je to garantovaná služba..docela to dokáže zkazit náladu....
 

Mirek7

Food Guru

  4

(11. 1. 2018 15:35:29)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

No jo - liškový krém je záležitost sama o sobě!
 

Boddie

Food Guru

  10

(20. 1. 2018 11:07:00)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018

S nevyřešeným parkováním s Vámi musím souhlasit. Tak renomovaný hotel by měl umět parkování hostů zajistit. Parkování na náměstí je pro veřejnost, hotel nabízí parkování v krytém parkovišti vzdáleném cca 500 metrů. V jiných hotelech v Česku odevzdáte na recepci klíč a oni zajistí převoz Vašeho vozu na parkoviště. Tato služba zde chybí.
 
(29. 10. 2017 14:35:27)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

28.10. sváteční den v Táboře zakončen večeří v této vyhlášené restauraci. Servírka velmi milá, věnovala se i výběru bezlepkového menu. Kuchaři překvapili hbitým vykouzlením bezlepkových žemliček. Kedluben marinovaný v levanduli byl bohužel hořký, zato zázvorový sýr vynikající. Telecí maminha byla křehoučká, výborná! Doporučuji jen podávat v menším množství, protože poslední kousky masa vystydly, než se na ně dostalo, i když byl talíř správně nahřátý.
 

vlese

Food Lover

plus 1
minus 0

(17. 9. 2017 11:48:00)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Pan Svatek prostě na sobě pracuje, klasiku pořád hlídá, aby kvalita neupadla, novinky přidává uvážlivě. Je to restaurace, kde se vaří srdcem. Malé mouchy mohu najít, jako krátká lžíce na hluboký talíř, ale pro mě je hlavně jeho obědové menu důkazem, že když máte mozek a lásku k věci, postavíte vedle Vašich majstrštyků lehké obědové menu, které na ty majstrštyky vždy přiláká.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(3. 9. 2017 23:26:04)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Nové meníčko načinčané. Kedlubna s ovčím sýrem, uzený pstruh v syrovátce, telecí maminha s majonézou a vařeným žloutkem, terinka z foie gras s kroketou z brambory a hříbků, roláda z bažanta se supr sosem, malinový řez a čokoládová pochoutka. Maximálně příjemný a zcela bezprostřední šéfkuchař Martin Svatek spolu se svým kolegou kouzlí menu, které se ingrediencemi snaží pravděpodobně dostat do povědomí komisařů z Michelina. Počkejme si, zda se jim to podaří. Moc se mi líbí zařízení celého hotelu.
 

Septim

Connoisseur

plus 0
minus 0

(3. 9. 2017 22:35:32)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Už chápu proč husité zakotvili v Táboře :-). Úžasná kuchyně! Člověk se jen rozplívá... a ten dobrý výběr vín... Opravdu sem stojí zajet i na výlet!
 

Janpocta

Food Lover

plus 1
minus 0

(20. 8. 2017 21:29:56)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Úžasný gastronomický zážitek.
 

KUK

Gourmet

plus 1
minus 0

(15. 8. 2017 00:21:42)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Opakovaná návštěva - vždy si najdu záminku, cesta vedla přes Tábor. Liškový krém je jak vábení sirén :-). Tentokrát telecí pečínka s houbovým rizotem a druhý den ryba dne s bramborem pečeným v husím sádle, obojí čirá radost z dokonalé chuti. Vybraná moravská vína (Marcinčák - Bokovka, Hrabal Chardonay, barique, 2013) doladila dojem k dokonalosti. Děkuji a doporučuji neminout.
 

Mirek7

Food Guru

  4

(20. 8. 2017 11:02:10)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

No jo - lišková polévka je zážitek.
 
(24. 7. 2017 07:39:42)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Cestou do Třeboně cílená zastávka podle Top pořadí 100. Rezervace bez problémů, zaparkování na náměstí, milé uvedení, rezervace v pořádku, volíme zahrádku. Obsluha bez chyby, jídlo fantastické, řadíme k vynikajícím zážitkům, chutě, kombinace, vynikající. Zážitek nekazí nikdo s obsluhy ale další hosté na zahrádce. Nový zvyk - povídat si hlasitě mezi stoly a produkovat moudra o krmení a výchově dětí. Nevím kam povede nový zvyk omezovat svobodu druhých svými hlasitými projevy a útočností.
 
(22. 7. 2017 23:02:56)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Příjemné prostředí, personál na jedničku a mistr šéf kuchař a jídlo bez komentáře na jedničku. Jak řekl pán Martin Svatek ve zkratce náš zákazník náš pán a trocha punku.
 
(22. 7. 2017 20:48:32)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

naprosto skvělé, od interiéru, přes obsluhu až po jídlo. Skvělý, tak trochu "punk´ přístup.
 
(22. 7. 2017 20:46:24)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

maximálně spokojená, přijedu zas a moc ráda
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

(17. 6. 2017 02:04:28)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Jen polední rychlovka od kuchaře pana Václava Nováka, souputníka Martina Svatka. Prsíčko z kuřete v jogurtu a hovězí tataráček, příjemný oběd.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 1
minus 0

(13. 6. 2017 10:27:32)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Jj abych nezapomenula,ceny se dost zvedly,no nejni se co divit,když sou tak dobrý žejo.
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 2
minus 0

(13. 6. 2017 10:17:32)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Zase dobrý.Lišákovej krémík nesklamal,jogurtíkové kuřátko s bezva brambůrkama a dukátový buchtičky s borůvkama skoro tak dobrý jak v Babičině zahradě v Průhonicích.Fajn prostředí a milá číšnice,hezkýýýýý.
 
(3. 6. 2017 13:57:39)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Příhodné umístění v historickém centru. Zajímavý jídelní lístek, včetně jídel dne. Stálá nabídka pokrývá širokou nabídku mas. Skvělý krém z lišek. Nápaditě připravená křepelka. Úprava jídel na vysoké úrovni. Viz foto. Vinný lístek sestavený tak, aby si každý něco našel. Jen tradiční "díra" mezi levnými šumivými víny a předraženým Champagne od velkovýrobců. Jako kdyby malí vinaři v Champagne neexistovali. Interiér originální, něco mezi secesí a orientem. Je třeba přijít znovu a vyzkoušet všechno.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

(8. 5. 2017 18:04:13)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Zajímavá akce se odehrála v Goldie v dubnu: Kuchařské dostaveníčko. Vařilo zde 5 renomovaných šéfkuchařů, kromě domácího pana Svatka ještě Horký, Raditsch, Goth a David. Bodové hodnocení akce neuvádím, protože by nepatřilo jen domácí restauraci. Je určitě těžké uvařit v cizí kuchyni, ale čekal jsem "větší kino". Výběr vín k jednotlivým chodům byl opravdu velmi špatný. Raději si zajdu do Goldie na tradiční menu.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 1
minus 0

(9. 3. 2017 13:11:16)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

liškovej krém a tatarák a zase dobře
 
(9. 3. 2017 12:00:54)

Grand Restaurant Festival 2017

Jednoznačně degustační zážitek jako prase. Jsem kluk z vesnice, zvyklý na různé grilovačky a né vždy špatné. Do kolen mě dostala polévka z lišek, ale vlastně i masíčko z jelínka siko. Telecí pupek s restovanou mrkvičkou s mákem byl tak zvláštní, že se o to budu pokoušet i já, protože to chutnalo nejen mě, ale i mé přítelkyni. Dezert v podobě semaforu nás neoslovil, byl bez chuti. Nebýt mirabelkového a černo rybízového dipu, nebylo by o čem ani mluvit. Pokec v kuchyni byl velice příjemný díky.
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 3
minus 0

(25. 2. 2017 18:15:00)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Třikrát za 1 (vyzdvihl bych nad jedničku dezert "ovocný semafor"). Ale ty židle, pane Svatku, mají svoji životnost už za sebou .......
 

Boddie

Food Guru

  10

(4. 3. 2017 14:24:23)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

O židlích jsem zde psal už vloni v květnu a stále se nic neděje.
 
(17. 2. 2017 10:46:17)

Grand Restaurant Festival 2017

Jídlo v restauraci Goldie bylo po stránce chuťové vynikající obsluha vzorná, zážitek z pobytu byl umocněn hodinovým pobytem v privátním welnes centru se sklenkou šumivého vína. Škoda, že v rámci zakoupeného balíčku jsme byli ubytováni až ve 3. patře s malými, vysoko umístěnými okny, bez možnosti výhledu na Žižkovo náměstí. Zeman
 
(12. 2. 2017 14:23:07)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Fantastické jídlo v originálním podání a báječný interiér, který ač ve zlatě nepůsobí přeplácaně ani příliš honosně pro nás poněkud pokazila obsluha. Ač byli oba číšníci velmi slušní a usměvaví, chyběla nám trocha lidskosti a odlehčení. Navíc po roznesení pokrmů značně klesla míra jejich pozornosti, takže ač byla restaurace poloprázdná, museli jsme čekat na servis delší dobu a zaznamenali také neznalost nabízených nápojů. Každopádně tušíme značný potenciál a budeme se těšit na další návšěvu.
 
(31. 1. 2017 22:44:39)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Navštívili jsme restauraci včetně ubytování v rámci GRF. Skvělé jídlo, usměvavá, vstřícná a pozorná obsluha, radostné popovídání v kuchyni, zajímavý interier a super ubytování včetně parkování. Shrnuto excelentní víkend. Ta trocha opotřebení na židlích je marginálie ve srovnání s úžasnými lidmi co o vás pečují. Určitě tu nejsme naposledy. Vřele doporučujeme!
 
(25. 1. 2017 21:33:51)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Určitě jeden z nejlepších podniků v jižních Čechách. V Táboře pak bez konkurence. Vynikající kuchyně a skvělý pan Svatek. I nám moc zachutnal zdejší líškový krém, z hlavních chodů pak telecí brzlík nebo jelen sika. Chodíme sem čas od času i na polední menu a i ta jsou výborná. Vždy milá a ochotná obsluha. Pěkný interiér restaurace až na ty již zmíněné židle (některé již odřené a spolu s pohovkami i příliš měkké).
 
(23. 1. 2017 13:51:09)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restauraci jsme navštívili v rámci GRF. Jídlo, obsluha super , jen zařízení je už trochu opotřebované a tak doporučuji lehkou rekonstrukci - hlavně nové židle! Jinak příjemný kulinářský zážitek, doporučuji!
 
(22. 1. 2017 09:55:25)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Restauraci jsme navštívili v rámci GRF. Všechny chody byly vynikající, personál byl velmi profesionální a navíc vtipný. Byli jsme překvapeni, když nám bylo umožněno navštívit kuchyni a popovídat si s rovněž velmi sympatickými kuchaři. Jedinou drobnou vadou na kráse jinak super zážitku bylo to, že trochu táhlo pod dveřmi, u kterých jsme seděli - kdyby nebylo venku -8 stupňů, tak by to asi tak nevadilo. :-) Každopádně při nejbližší možné příležitosti tuto restauraci určitě opět navštívíme.
 

pzk

Gourmet

plus 1
minus 0

(10. 1. 2017 17:25:12)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Předsilvestrovská návštěva u pana Svátka byla nezapomenutelná. Jídlo i obsluha za jedna, včetně úžasného přístupu pana šéfkuchaře, komunikativnosti a možnosti navštívit zákulisí, tedy přímo kuchyň a nahlédnout pod "pokličku"..:-)
 

honz

Connoisseur

  1

plus 2
minus 0

(9. 1. 2017 13:21:34)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

tatarák i kachna za jedna,liškový krém sic za 90 no výraznější a lepší liškový polívky z La Cave,se nedá vůbec porovnávat,kvalita je na náměstí
 

Mirek7

Food Guru

  4

(9. 1. 2017 14:46:51)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Liškový krém pana Svatka z Nautilu je pro mě nepřekonatelný.
 
(23. 12. 2016 14:49:52)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017

Úplně nejvíc nejlepší...
 
(26. 10. 2016 10:25:36)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

Vyzkoušeli jsme v této restauraci degustační menu a všechny chody byly úžasné! Obalit jelítko jako malý řízeček je skvělý nápad, liškový krém musím pochválit i přes to, že houbám příliš neholduji, candát měl výbornou krustičku, nadívaná křepelka byla noblesní...obsluha byla také příjemná s profesionálním vystupováním..určitě se sem rádi vrátíme!
 
(26. 10. 2016 10:21:20)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

O restauraci Goldie v Táboře jsem slyšel jen samou chválu - rozhodl jsem se ji tedy také osobně navštívit. Zvolil jsem šestichodové degustační menu, které obsahovalo Amuse bouche, jelita na stromě, domácí šunku, liškový krém s majoránkovým olejem, candáta, nadívanou křepelku telecím masem se zauzenými brambůrky v seně a rybízový cheesecake s pistáciovou zmrzlinou. Byla to paráda! Personál naprosto profesionální a velmi příjemný. Jednotlivé chody servis vždy podrobně popsal...prostě tak, jak by to mělo být. Jídlo bylo opravdu znamenité. Každý chod byl originálně nazdobený, velmi nápadité variace chutí a vůní, prostě zážitek pro všechny smysly. Například jelítkový prejt osmažený jako malé řízečky, které si sundaváte z malého stromečku...to je prostě nádhera :-) Kdybych chtěl přece jen najít malý stín, tak bych candátka trochu víc přisolil, ale to je opravdu jen na okraj. Byl to pro mne velký gurmánský zážitek a restauraci bych neváhal nominovat na hvězdu (možná by se pražská hvězdná trojice chytla za nos) :-) Dišmén
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 2
minus 0

(23. 10. 2016 14:07:10)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

Bez lískového krému se návštěva Goldie neobejde. Zastavujeme se ne polední menu - takhle dobré čevabčiči jsem ještě nejedl! Zkrátka i hotovka je v podání týmu šéfkuchaře Svatka gurmánské pošmáknutí.
 

ONNE

Gourmet

  1

plus 1
minus 0

(27. 9. 2016 13:33:20)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

Objevili jsme tuto restauraci diky GRF a bylo to jedno z nejlepsich prekvapeni letosniho festivalu. Skvele jidlo, mila obsluha! Smazene prejtove kulicky napichane na vetvi byly exklusivni!
 
(4. 9. 2016 12:28:38)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

Ještě kdyby ta Lišková polévka nebyla z prášku
 

Boddie

Food Guru

  10

(5. 9. 2016 09:52:12)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

Už dlouho jsem tady nečetl hloupější komentář, než je ten Váš. S šéfkuchařem panem Svatkem jsem mluvil o jeho dodavatelích lišek. Liškový krém si tu dávám téměř pokaždé a prášek z něj ale ani náhodou cítit nebyl...
 

Mirek7

Food Guru

  4

(9. 9. 2016 16:06:07)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

No nevím - prášek z lišek? Jde to vůbec?
 

Okarlovka

Food Guru

  5

plus 1
minus 0

(1. 9. 2016 12:54:17)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

Lišáková polívčička do nás zapadla ani sme nemrkly.Grilovanej kozí sýr s kroketkou taky bezva a pak eště cákryš co to bylo?Jo dukátový buchtičky sametový.Osobně na nás mrknul šéfkuchař,všechno sme pochválily.Číšníce suprová a je to tady hezký.
 

prazak10

Connoisseur

plus 0
minus 0

(3. 7. 2016 10:44:19)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

Jak jsme si slíbili, tak jsme si předsevzali a při první příležitosti se opět zastavili. Cíleně jako první chod liškový krém, opět báječná záležitost, ten se neomrzí a skoro jsme po něm byli najedeni. Manželčino kuře měkké, šťavnaté, moje rizito výborné, ale ouha našel jsem co jsem neměl...Na chuťové kvalitě kuchyně to nic nemění, přesto na tohle kuchař musí dát pozor a když už se stane, tak musí následovat profesionálnější reakce ze strany obsluhy.
 
(18. 6. 2016 15:24:16)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

Skvělé jako vždy, a to všechno. Přesto něco stojí za vyzdvižení...geniální liškový krém.
 

Mirek7

Food Guru

  4

(18. 6. 2016 17:21:00)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

No jo - liškový krém pana Svatka je nářez
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

(10. 5. 2016 21:56:46)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

Přece si nebudou Michelinští komisaři diktovat, jak má chod vypadat. A když nemá minimálně 5 ingrediencí, tak není Michelina hoden? Nenene, guláš má být guláš a svíčková svíčková, maso nemusí mít 4 omáčky na talíři, Bože! Pan Svatek je svým způsobem umělec, navíc velmi sympatický. Jedinou chybou restaurace byly prosezelé kožené židle, ty by chtěly opravdu nahradit... Navíc je stůl oproti nim dost vysoko, a to nemluvím o sezení na pohovce. Ovšem kuchyně je skvostná!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

(10. 5. 2016 21:52:39)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

Opět sváteční oběd u pana Svatka. Jídlo výtečné, nepřekonatelná lišková polévka s napěněnou smetanou a chutí po majoránce. Entrecote dobře udělaný, jen se trochu stále divím způsobu podávání=rozkrájený na několik dílů. Jelen Sika chuťově velmi zajímavý, s mnoha ingrediencemi (hruška, krokety z pórku, zeleninové želé, foie gras a já nevím, s čím ještě) pasoval chuťově do sebe. Jen zas musím zmínit trochu nechuť k takto podávané krmi. Je to jako v Alcronu apod.
 

Mirek7

Food Guru

  4

(11. 5. 2016 11:23:38)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

Liškovou polévku NESMÍ pan Svatek vyřadit z jídelníčku!!!
 

Mirek7

Food Guru

  4

(11. 5. 2016 11:28:46)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

S "postkomunistickou" obsluhou jsem se tady také setkal, i s nekvalitním jídlem. Za můj komentář pak přilétlo 5 červených palců (od koho asi?). A když jsem jednou byl spokojen jak s jídlem, tak s obsluhou, nepřilétl ze Šenku ani jeden zelený palec. Je to prostě takový divný podnik.
 

Mirek7

Food Guru

  4

(11. 5. 2016 11:29:49)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

Ježišmarjá - výše uvedený příspěvek nepatří Svatkovi, ale Klášternímu šenku!!!
 
(29. 4. 2016 12:11:45)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016

Byli jsme na táborském festivalu vína a menu michelinských kuchařů v Goldie a byla to fakt třída. Perfektní v každém směru. Pan Svatek je mistr svého povolání a je to vždy zážitek, když vaří. Meníčko michelinských kuchařů bylo bez chyby.
 
 
 
 


 
Kdo chce dobře jíst, nesmí urazit kuchaře.
Čínské přísloví
Top
English