Vyšehrad 26. - 28. května 2017

Nápady


Gazpacho
8.9.2017

Nevíte co s měkkými rajčaty? Už vás omrzela rajčatová omáčka? Zkuste studené letní gazpacho! Je jednoduché a úžasně osvěžující!

Mořské potvůrky
1.9.2017

Skleničky od jogurtu, pár starých prkének a mušle nasbírané u moře... A děti mají o zábavu postaráno!

Retro
26.8.2017

Pár zrezivělých příborů po babičce a jaká je z toho umělecká dekorace do kuchyně!

Ústřice
19.8.2017

Taste-Waste svícen ze skořápek od ústřic se dá ve Španělsku prodat za pěkně tučnou sumu!

Opuncie
12.8.2017

A už zase kvetou opuncie... Kaktusy, co plodí úžasně sladké a zdravé plody. Ale pozor na trny!

Lívance
4.8.2017

Domácí lívanečky s omáčkou ze sladkého sherry Pedro Ximenez a se vším, co jsme našli na zahrádce...

Popelník
1.8.2017

I popelníky na odklepávání cigaret jsou součástí restaurace (většinou už díky bohu jen venku). A mohou vypadat i hezky, trochu romanticky a navíc recyklovatelně...

Smoothie
28.7.2017

Dnešní potréninkové smoothie: starší hnědé banány, nezpracované bílky ze včera, domácí mandlové mléko, zbytek medu a směs zdravých semínek.

Save water drink wine
21.7.2017

Docela vtipné... ale hádejte kolik se spotřebuje vody na výrobu vína?!

Minestrone
14.7.2017

Víte, jaká je výhoda silné zeleninové polévky minestrone? - No přece, že do ní můžete zpracovat vše "co dům dá" a vždycky je výborná!




 
S láskou je tomu jako s jídlem - když má člověk velké oči, pustí se do toho, ale dlouho nevydrží.
Antoine-Francois Callet
Top
English