PFF 2011 Program

INFO - RESTAURACE - MENU - PROGRAM


 
 
  • Cooking show
    pátek a sobota, 12.30 – 20.00, neděle, 12.30 - 19.00, Hlavní sál Míčovny
    „Představí se vám slavní šéfkuchaři těch nejlepších restaurací z Maurerova výběru GRAND RESTAURANT“ 
   denně 16.30, Hlavní sál Míčovny
   Známé osobnosti soutěží o nejchutnější pokrm, vítěze vyberou diváci. Jitka Schneiderová a David Novotný,
   Jana Krausová a Jiří Menzel, Martha Issová a Dalibor Balšínek
   Degustace vín budou denně ve 13 hodin zahájeny sommeliérským minikurzem.
   O zahraniční vína se postará exkluzivní dodavatel společnost Bacchus.
   Českou republiku budou zastupovat vinařství Spielberg a Veltlin.cz
   Ochutnejte celou škálu piv Pilsner Urquell a Master, vedle nich si dejte i piva méně známá.
   O tom, jak se která piva hodí k vybraným jídlům, se dozvíte od sládka Václava Berky.

  • Škola čepování
    denně, stánek č. 24
    Chcete se setkat s mistrem světa v čepování piva s Lukášem Svobodou a získat titul Výčepní učeň Pilsner Urquell PFF 2011?
    1. cena 50 l sud
    2. cena 30 l sud
    3. cena 3x5 l soudek
     
  • Zmrzlina Angelato
    denně, stánek č. 3
    Smetanové zmrzliny, ovocné sorbety a netradiční zmrzlina z gorgonzoly s vlašským ořechem, z ricotty s kandovaným ovocem, pivní a vinná.
     
  • Interspar - Fresh Bar
    denně, stánek č. 43
    Čerstvé ovocné džusy, speciální ovocné a zeleninové fondue s variací dipů rozmanitých chutí celého světa.
 
  • Barmanská škola
    denně, stánek č. 28
    Namíchejte si drink pod vedením zkušených barmanů. Prezentace Stock Prestige vodky a dalších výrobků, řízená degustace, hudební produkce.
     
  • Chef-Kenwood Show
    denně, stánek č. 20
    Ochutnávka jídel z celého světa, unikátní Kenwood Cooking Chef.
     
  • Dětský koutek
    denně 12.00 – 20.00, od 3 do 10 let
    Výroba královské koruny, náhrdelníku z pop cornu a těstovin, křížovka “Ochutnejte svět”, dárky od Mattoni a Intersparu.
     
  • Beseda Radiožurnálu: "Co chcete nejčastěji vědět o gastronomii?"
    sobota 15.30, Hlavní sál Míčovny
    Moderátor Honza Pokorný, hosté: vydavatel Grand Restaurantu Pavel Maurer, autorka Kuchařky pro dceru Jana Florentýna Zatloukalová, šéfkuchař Robert Nerad a vedoucí zahraniční redakce Radiožurnálu Jiří Hošek
     
  • Delikatesy Andalusie
    pátek, sobota, stánek č. 5

    Nalévání sherry z výšky z rukou mistra venenciadora, snoubení vína s jemnou sušenou šunkou – jamón ibérico. Hudební vystoupení – flamenco.
     
  • Americké brusinky
    neděle, stánek č. 5

    Pokrmy z cranberries, které mají příznivé účinky na zdraví.
     
  • Apetit
    denně, stánek č. 19

    Kartičky s recepty z cooking show Apetitu a kuchařky z Edice Apetit.
     
  • Maurerův výběr Grand Bar
    denně
    , vedle stánku č. 28
    Registrace hodnotitelů do celostátní ankety o nejlepší a nejzajímavější bary ČR.
     


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top
English