Augustine Restaurant

Augustine Restaurant
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
TOP100
Letenská 12
Praha 1 - Malá Strana
118 00
6.30–23, po–pá, 7–23, so–ne

tel.: 266112280
Zvláštnost:
Citlivě renovované prostory Augustiniánského kláštera nabízejí soukromí i nevtíravý luxus v restauraci, baru, atriu i přilehlých dalších prostorách schoulených v tomto tajemném skvostu Malé Strany. Pokrmy jsou kreativní, sezonní a čerstvé. Mají i vlastní pivo!
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře
(9. 3. 2019 10:43:11)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019

Degustace byla opravdu vynikající. Moc jsme si pochutnali. Chody i vína byli skvěle vybrány, obsluha profesionální a velmi příjemná. Moc děkujeme za skvělý zážitek, určitě se tam opět vrátíme i mimo grand restaurant.
 
(20. 2. 2019 09:17:02)

Grand Restaurant Festival 2019

Úžasný zážitek gurmánský i kulturní a historický :-)! děkujeme moc! Jídlo výborné, krásně naaranžované a prezentované zkušenou obsluhou. Moc jsme si pochutnali a užili si to, doporučuji!
 
(19. 2. 2019 15:02:26)

Grand Restaurant Festival 2019

Velká poklona šéfkuchaři i obsluze! Krásný zážitek v kouzelném prostředí. Vše na 1+ Opravdu doporučuji.
 

Liz

Foodie

plus 0
minus 0

(15. 2. 2019 17:29:00)

Grand Restaurant Festival 2019

Jedna z nejlepších degustací. TOP! První překvapení tvarohová pěna s bagetkou z brambor těsta, druhé pražma s citronovou pěnou, na salátku z quinoi a ťupkou tahini. Pečený celer, FANTAZIE. Hlavní chod, filet z divočáka, super, jen se mi maso zdálo nepatrně tužší, ale ok, je to zvěřina s kaštanový bisque a klouzky, výborný nápad. Nepečený dýňový dezert, nádhera. Úžasná prezentace jídla. Cena vín, mimo festivalovou nabídku mně ochromila, daly jsme si navíc, ale tam se nulami nešetří...
 
(13. 2. 2019 14:39:07)

Grand Restaurant Festival 2019

Konečně podnik s bezchybným servisem i obsluhou. Velké zklamání předkrm - přesolený vlhký kousek celeru - částečně zachráněný šlehaným sýrem s oříšky. Jinak ostatní jídla na jedničku, zajímavý dezert. Červené víno neoslovilo. (5.2. poledne)
 
(13. 2. 2019 02:41:03)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019

klášter a Leonardo; magické spojení; velmi pozorná obsluha, která nás osobně seznámila s historií místa, kde večeříme :-) jídlo natolik báječné, že můj muž, který celer nemá rád, jej slupnul jako pověstnou malinu; maso z divočáka měkoučké a přitom upravené medium, nápaditě upravené brambory a mimořádné povedený zákusek ... výborné víno, jedno lepší než druhé, na závěr výběr z několika druhů kávy ... a s sebou jsme si odnášeli jedinečné, přímo v komplexu vařené pivo. Děkujeme.
 
(8. 2. 2019 14:20:23)

Grand Restaurant Festival 2019

Vzorná obsluha, amuse bouche se zeleninou a žloutkem zajímavý a dobrý, předkrm celer vynikající, divočák úžasný - ve spojení s čekankou skvělá kombinace, moučník úžasný. Víno bílé vynikající, víno červené lehce kyselejší - prostě moravské:) Prostředí restaurace příjemné. Za nás velká spokojenost.
 
(8. 2. 2019 08:49:50)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019

Konečně podnik s bezchybným servisem i obsluhou. Z menu zklamal předkrm - vlhký a přesolený kousek celeru, který částečně zachraňoval šlehaný sýr s oříšky. (ujištění: celer obecně máme ve velké oblibě)
 
(7. 2. 2019 10:33:04)

Grand Restaurant Festival 2019

Z mého pohledu není co vytknout. Obsluha vzorná, jídlo vynikající, zvláště celer v solné krustě mile překvapil.
 
(4. 2. 2019 20:35:03)

Grand Restaurant Festival 2019

Prostředí starobylého klášterního komplexu bylo velmi působivé, atmosféra poklidná, obsluha pozorná. Jídlo zajímavé, ale pro náš vkus (starší manželé) ve srovnání s ostatními degustacemi až na divočáka nepříliš lahodící chuti.Vína naopak příjemně překvapila.
 

dexterms

Connoisseur

plus 0
minus 0

(4. 2. 2019 19:24:06)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019

Krasna kreativna kuchyna, vynikajuce, velmi dobre zladene. Ocenili sme velmi dobre a dobre parovane ceske vina. Vyborna kava. Prostrenie prijemne, skor ale na meditaciu, trochu by to chcelo ozivit. Obsluha by si tiez nemusela sepkat veci v strede restauracie ale mohla sa normalne bavit. Aj my ostatni. Inak vyborne.
 
(2. 2. 2019 14:40:46)

Grand Restaurant Festival 2019

Musím pochválit nápaditou kuchyni, přátelský, ale profesionální personál i zajímavé minimalistické prostředí uprostřed Malé Strany. Určitě to nebyla naše poslední návštěva zde, zařadili jsme ji mezi naše osobní TOP 3 luxusní restaurace v Praze.
 
(31. 1. 2019 23:13:17)

Grand Restaurant Festival 2019

Celer v krustě - skvělý nápad, byl stále lehce křupavý, mléčné oplatky se ale úplně ztratily a jako by tam nebyly. Divočák bez chyby, ale bez fantazie. Klouzky - super nápad a dokonale se hodily. Dezert byl famozní. Obsluha milá a znalá. Interiér jaksi neosobní, lehce neútulný a zřejmě si s ním moc nikdo nelámal hlavu. Vína chápu jako nutný kompromis, abychom se vešli s cenou. Červené bylo slabší a asi by se dalo vybrat lepší v této kategorii. K srdci mi restaurace nepřirostla.
 
(27. 1. 2019 15:56:54)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019

Jidlo oproti minulemu roku lehci a porce mensi, coz bylo skvele, nebot minuly rok jsme dezert uz nezvladli. Jidlo skvele, ta kastanovoklouzkova omacka bezkonkurencni, vyborny lehky cheescake. Obsluha skvela. Byli jsme spokojeni. Jen minuly rok byl prijemny bonus, Marek Fichtner se prisel zeptat jak jsme byli spokojeni
 
(26. 1. 2019 21:49:00)

Maurerův výběr Grand Restaurant 2019

Chuťově dokonalý Amuse bouche, po kterém následoval skvělý celer pečený v solné krustě. Filet z divočáka měl delikátní chuť vyváženou chutí klouzků a kaštanů. Jedinečnou tečkou byl dezert -nepečený dýňový cheesecake. Již několik let navštěvujeme v rámci festivalu jednotlivé restaurace. Augustin restaurant se stal v našem osobním hodnocení premiantem.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

(26. 1. 2019 21:23:59)

Grand Restaurant Festival 2019

Znám tuto restauraci, její výhody i chyby, takže jsem nebyl obzvlášť překvapený. Personál se snaží být profesionální, ale je to občas trochu strojené. Přišel jsem se podívat, jak bude chutnat celer v solné krustě. Musím konstatovat, že je to báječný nápad, o jehož existenci jsem nikdy neslyšel. Husté bramboračce s vejcem 60°C, bramborové bagetce ani divočákovi už mé oslavy nepatří. Ovšem "pan celer" po upečení natenko nakrájený, následně osmažený pro barvu, to bylo mistrovské dílo! Děkuji.
 
(18. 1. 2019 20:21:51)

Grand Restaurant Festival 2019

Děkujeme šéfkuchaři za úžasný kulinářský zážitek z festivalového menu a milé obsluze za perfektní servis. Určitě to nebyla naše poslední návštěva.
 
(16. 1. 2019 15:15:29)

Grand Restaurant Festival 2019

Jídlo bylo vinikající. Víno bílé taktéž, červené na Moravě asi málo kdy má tu kvalitu jako např Francouzská. Samostanou kapitolou je obsluha, ta byla naprosto perfektní a velice vlídná i k 1 ročnímu dítěti, což jsme jinde nezažili. Díky
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top
English