Šéfkuchař Pavel Sapík a jeho tým vytvářejí ve své kuchyni téměř alchymistická díla. Pavel se narodil v roce 1975 do rodiny talentovaných kuchařů s mnohaletou tradicí. Podle dobových záznamů se rod Pavla Sapíka pocházející z jižní Moravy zabývá "hostinskými a řeznickými službami" již od 17. století.
Vaření bylo jeho dětství, kuchyně byla - a stále je - jeho hřištěm. Své umění zdokonaloval na různých zahraničních stážích v Rakousku, Francii, Itálii, Indii, Singapuru, Honkongu a Německu. V sezoně 2001/2002 získal ocenění Kuchař roku a byl také klíčovým členem národního kulinářského týmu, který pravidelně vozí medaile ze soutěží. Ve své sbírce má bronzové, stříbrné i zlaté medaile. Jeho největším úspěchem je zlatá medalie z kuchařské olympiády v Singapuru.
Pracovní zkušenosti v Česku získal v předních pražských restauracích, jako jsou například Circle Line, Flambeé nebo Alcron. V restauraci Terasa U Zlaté studně pracuje již více než 10 let.
Přečtěte si Pravidla registrace.
Dohny
Grand Restaurant Festival 2019
slavomirka
Gourmet
Grand Restaurant Festival 2019
Veronika
Gourmet
Grand Restaurant Festival 2019
prochy1000
Foodie
Grand Restaurant Festival 2019
sarka
Food Lover
Grand Restaurant Festival 2019
Zeke
Food Lover
Grand Restaurant Festival 2019
elhadek
Gourmet
Grand Restaurant Festival 2019
papa
Gourmet
Grand Restaurant Festival 2019
papa
Gourmet
Grand Restaurant Festival 2019
janschneider
Gourmet
Grand Restaurant Festival 2019
stupido
Connoisseur
Grand Restaurant Festival 2019
i.charvatova
Food Lover
Grand Restaurant Festival 2019
map
Gourmet
Grand Restaurant Festival 2019
LuSt
Grand Restaurant Festival 2019
mar
Foodie
Grand Restaurant Festival 2019
jofa
Food Lover
Grand Restaurant Festival 2019
KM
Foodie
Grand Restaurant Festival 2019
vsmejkal
Connoisseur
Maurerův výběr Grand Restaurant 2019
GitaM
Connoisseur
3
Maurerův výběr Grand Restaurant 2018
Ančovička
Connoisseur
1
Maurerův výběr Grand Restaurant 2018
Přečtěte si Pravidla registrace.
Zobrazit starší