Vyšehrad 25. - 27. května 2018

Zámek Ratměřice, Sequoia

Zámek Ratměřice, Sequoia
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Farmářské produkty
Ratměřice 1
Ratměřice
257 03
11–20, po, 11–22, út–čt, 11–22, pá–so, 11–20, ne

tel.: 312600400
Zvláštnost:
O kulinářské zážitky se stará kreativní a zkušený šéfkuchař Pavol Pavlík se svým týmem. Servíruje se zde sezónní à la carte s použitím kvalitních surovin od vybraných lokálních dodavatelů. Výsledkem spojení inovací s lokálními ingrediencemi je výtečná a poctivá regionální kuchyně. Hotel poskytuje luxusní ubytování s možností wellness, masáží i sportovních aktivit, včetně unikátního venkovního biobazénu.
Najdete nás :
25. 5. 2018 - stánek 26
26. 5. 2018 - stánek 26

Pavol Pavlík


Moderní interiér stylové restaurace má kapacitu až 82 míst. Za příznivého počasí je připraveno příjemné posezení na venkovní terase s výhledem na přilehlé jezírko s rybami a zámecký park. Kapacita venkovní terasy je až 70 míst. Restauraci lze rezervovat pro rodinné nebo společenské akce.

O kulinářské zážitky se v restaurantu Sequoia stará kreativní a zkušený šéfkuchař Pavol Pavlík se svým týmem. Servíruje se zde sezónní à la carte s použitím kvalitních surovin od vybraných lokálních dodavatelů.Pavol Pavlík má za sebou již bohatou kuchařskou historii. Vše začalo v rodném Slovensku, kde se rozhodl vydat cestou kuchařského řemesla a stát se jedním z nejlepších. Působil v nejprestižnějších hotelových zařízeních ve Vysokých a Nízkých Tatrách a propracoval se až na vrchol tamní gastronomie. Poté zamířil za zkušenostmi do Prahy. Vyzkoušel podniky jako Flambeé, hotel Boscolo, restaurace Alchymist, Le Patio a 9 let působil v slavném Le terroir. Bistrøt 104, který snad není třeba na gastronomickém poli představovat, byl pro Pavla Pavlíka zatím vrcholem jeho kuchařského života, korunovaným oceněním Bib Gourmand.



 
Patrně jediný způsob, jak si zachovat zdraví, je jíst, co ti nechutná, pít, co se ti oškliví, a dělat, co se ti nechce.
Mark Twain
Top
English