Vyšehrad 25. - 27. května 2018

Zámek Ratměřice, Sequoia

Zámek Ratměřice, Sequoia
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Farmářské produkty
Ratměřice 1
Ratměřice
257 03
11–20, po, 11–22, út–čt, 11–22, pá–so, 11–20, ne

tel.: 312600400
Zvláštnost:
O kulinářské zážitky se stará kreativní a zkušený šéfkuchař Pavol Pavlík se svým týmem. Servíruje se zde sezónní à la carte s použitím kvalitních surovin od vybraných lokálních dodavatelů. Výsledkem spojení inovací s lokálními ingrediencemi je výtečná a poctivá regionální kuchyně. Hotel poskytuje luxusní ubytování s možností wellness, masáží i sportovních aktivit, včetně unikátního venkovního biobazénu.
Najdete nás :
25. 5. 2018 - stánek 26
26. 5. 2018 - stánek 26

Pavol Pavlík


Moderní interiér stylové restaurace má kapacitu až 82 míst. Za příznivého počasí je připraveno příjemné posezení na venkovní terase s výhledem na přilehlé jezírko s rybami a zámecký park. Kapacita venkovní terasy je až 70 míst. Restauraci lze rezervovat pro rodinné nebo společenské akce.

O kulinářské zážitky se v restaurantu Sequoia stará kreativní a zkušený šéfkuchař Pavol Pavlík se svým týmem. Servíruje se zde sezónní à la carte s použitím kvalitních surovin od vybraných lokálních dodavatelů.Pavol Pavlík má za sebou již bohatou kuchařskou historii. Vše začalo v rodném Slovensku, kde se rozhodl vydat cestou kuchařského řemesla a stát se jedním z nejlepších. Působil v nejprestižnějších hotelových zařízeních ve Vysokých a Nízkých Tatrách a propracoval se až na vrchol tamní gastronomie. Poté zamířil za zkušenostmi do Prahy. Vyzkoušel podniky jako Flambeé, hotel Boscolo, restaurace Alchymist, Le Patio a 9 let působil v slavném Le terroir. Bistrøt 104, který snad není třeba na gastronomickém poli představovat, byl pro Pavla Pavlíka zatím vrcholem jeho kuchařského života, korunovaným oceněním Bib Gourmand.



 
Apetit je hlad v luxusním vydání.
Anita Danielová
Top
English