Vyšehrad 25. - 27. května 2018

Letošní festival skončil, děkujeme všem zúčastněným  a budeme se na vás těšit v květnu 2019

 
 

Patrik Eliáš Zlata Adamovská Bára Nesvadbová Petr Štěpánek Jitka Čvančarová Jitka Schneiderová & Pavel Maurer Michal Viewegh Tomáš Satoranský

Děkujeme vám za pomoc dětem ve Rwandě! Na stánku UNICEF se během Prague Food Festivalu vybralo celkem 56.070
 Kč, a to díky zakoupení tradičního pokrmu "isombe", který připravilo Zátiší Group a servírovali jej slavné osobnosti naší země. Organizátoři festivalu se rozhodli tuto částku ještě o 100% navýšit a spolu s 1.700 Kč z kasičky se tedy celkový výtěžek vyšplhal na 113.840 Kč, neboli 124 koz pro rwandské rodiny!!!


Pusa
22 špičkových restaurací 

13 nealko i alkoholických drinků a koktejlů

9 stánků plných různorodých delikates

27 šéfkuchařů a 24 cooking shows




Jiří Král (Aureole Fusion Restaurant & Lounge) Michal Beil (Balu Kitchen) Marek Šáda (Bellevue) Jiří Eberl (Deer Prague) Moreno Cedroni (De'Longhi Group Arena) Riccardo Lucque (De'Longhi Group Arena) Hamdan Kassem (El Emir)
Patrik Bečvář (Francouzská restaurace Art Nouveau) Zdeněk Blecha (Fresherie Bistro) Long Nguyen (Gao Den) Zdeněk Pohlreich (K-Let's BBQ) Jaroslav Křenek (Kobe Steak Grill Sushi) Michael Simon (La Bodeguita Del Medio) Ondřej Koráb (Le Grill, The Grand Mark Hotel)
Jan Štěrba (Chateau Mcely, Piano Nobile) Jan Horký (Národní tým kuchařů a cukrářů ČR, Czech Specials) Khanh Ta (Taro) Miroslav Mužík (Terasa Jordán) Miroslav Doležal (U malířů 1543) Radek Ryška (V zahradě) Pavel Brož (V Zátiší)
Ondřej Klepiš (Yoshihashi Sushi) Roman Rendl (Zámek Liblice) Ondřej Soukup (Zámek Ratměřice, Sequoia) Stanislava Marková (Žofín Garden)

Hvězdy gastronomie vám servírujeme jako na talíři

 


 


 
Copak jestli je to zdravý, na to lidi kašlou, lidi mají rádi, když je to hlavně dobrý, pak řešej až, jestli je to zdravý…
Zdeněk Pohlreich
Top
English